Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Premierul merge in zonele afectate de furtuni

Premierul merge in zonele afectate de furtuni

Autor:

Daca ministrul de Interne se afla deja inca de la primele ore ale zilei, impreuna cu un secretar de stat si cu inspectorul general al IGSU, colonelul Dragne, in sud-vestul tarii, prim-ministrul urmeaza sa ajunga in zonele afectate de furtunile din seara precedenta in cursul dupa-amiezii.

 

tudose 720x480 Premierul merge in zonele afectate de furtuniDupa ce a avut o intrevedere, in cursul diminetii, la sediul Guvernului, Mihai Tudose urmeaza sa ajunga in vestul Romaniei, pentru a discuta cu autoritatile locale, dar si cu reprezentantii ISU. Mai mult, din cate au transmis oficialii de la Palatul Victoria, in jurul orei 15, premierul ar urma sa coordoneze activitatea unui Comandament pentru Situatii de Urgenta, convocat special dupa aparitia problemelor cauzate de episoadele de vreme extrema.

Tot in cursul acestei zile s-a anuntat caseful Executivului urmeaza sa aiba discutii cu “reprezentantii operatorilor de telefonie mobila si ANCOM pentru identificarea celor mai eficiente solutii de avertizare a populatiei in cazul fenomenelor meteorologice extreme”. De altfel, presedintele a cerut public Guvernului “sa ia urgent masurile care se impun pentru implementarea unui sistem de avertizare rapida a populatiei, dar si pentru perfectionarea procedurilor de management integrat al situatiilor de criza”.

Opt oameni au murit si peste 130 au fost raniti, deunazi, dupa ce mai multe zone din tara au fost afectate de furtuni.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!