Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Premierul lauda actiunile ANAF: “Sambata, pe litoral, s-a facturat cat tot sezonul trecut”

Premierul lauda actiunile ANAF: “Sambata, pe litoral, s-a facturat cat tot sezonul trecut”

Autor:

Desi tot mai multa lume continua sa fie nemultumita de actiunile in forta ale ANAF, premierul continua sa laude modul de lucru al inspectorilor.

 

Victor Ponta1 Premierul lauda actiunile ANAF: Sambata, pe litoral, s a facturat cat tot sezonul trecut

De altfel, miercuri, la ultima sedinta de Guvern, Victor Ponta a precizat ca tot mai multi comercianti au ales calea legalitatii, de teama ca societatile comerciale pe care le conduc sa nu fie amendate sau chiar inchise.

“Vreau sa-i felicit pe inspectorii de la ANAF. Din punctul meu de vedere, este esential sa combatem nu doar coruptia ci si evaziunea fiscala. Sunt fenomene sociale adanc inradacinate si trebuie combatute. Si am auzit ca sambata, pe litoral, s-a facturat cat in tot sezonul trecut”, a fost mesajul transmis de premierul Victor Ponta.

De asemenea, premierul Victor Ponta sustine ca, dupa 1 iunie, respectiv dupa reducerea TVA, nu va mai fi nevoie de controale atat de aspre.

In plus, acesta a tinut sa-l laude si pe Ioan Rus, ministrul Transporturilor, pentru ca “nu s-au inregistrat cozi la trecerea podurilor de la Fetesti si Cernavoda”.Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-10-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!