Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Premierul japonez, in Romania. Merge doar la Cotroceni

Premierul japonez, in Romania. Merge doar la Cotroceni

Autor:

Schimbarea de la varful Guvernului aduce si o modificare de ultima ora in programul vizitei premierului nipon in Romania, in sensul in care Shinzo Abe nu va mai merge la Palatul Victoria, cum se stia in prima faza, ci doar la Cotroceni, unde va fi primit de Klaus Iohannis.

 

prem Premierul japonez, in Romania. Merge doar la CotroceniPrima vizita oficiala a unui premier japonez in Romania, in ultimii 100 de ani, are loc la doar o zi de cand Mihai Tudose si-a anuntat demisia. Drept urmare, pe agenda publica comunicata de Palatul Victoria figureaza informatia ca la sediul Guvernului va ajunge o delegatie oficiala si economica din Japonia, in frunte cu Kotaro Nogami, director adjunct al cabinetului prim-ministrului nipon. Oaspetii vor fi primiti de vicepremierul Paul Stanescu, care va oferi si un dejun de lucru in onoarea delegatiei conduse de catre directorul adjunct al Cabinetului premierului Japoniei.

Peste mai putin de trei ore, respectiv la ora 16, Shinzo Abe urmeaza sa ajunga la Cotroceni, unde va fi primit de catre seful statului, alaturi de care va sustine o declaratie de presa.

foto: en.wikipedia.org    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!