Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Premierul interimar Fifor: Verestoy Attila va ramane un model de echilibru in politica Romaniei post-decembriste

Premierul interimar Fifor: Verestoy Attila va ramane un model de echilibru in politica Romaniei post-decembriste

Autor:

Pe masura ce se raspandeste anuntul trecerii la cele vesnice a senatorului UDMR, din sfera politica apar tot mai multe reactii.

 

fifor 200x300 Premierul interimar Fifor: Verestoy Attila va ramane un model de echilibru in politica Romaniei post decembristeDeclarandu-se “intristat” de vestea plecarii intre cei vii a lui Verestoy Attila, “unul dintre cei mai longevivi membri ai Parlamentului Romaniei”, premierul interimar Mihai Fifor a transmis un mesaj prin care evoca personalitatea senatorului si transmite un gand de compasiune familiei acestuia, precum si celor care l-au cunoscut pe defunctul politician. “Pentru mine, domnul Verestóy Attila va ramane un model de echilibru in politica Romaniei post-decembriste. Adept al dialogului constructiv, domnul senator a cultivat cu perseverenta si abilitate punti de colaborare intre UDMR si celelalte formatiuni politice, in beneficiul majoritatii si minoritatilor nationale, in egala masura”, transmite Mihai Fifor intr-un mesaj postat pe site-ul Guvernului.

Vestea ca Verestoy Attila a parasit aceasta lume la 63 de ani, rapus de boala, a ajuns la urechile opiniei publice in cursul acestei zile.

sursa foto: Facebook/Mihai Fifor


1 Comentariu la Premierul interimar Fifor: Verestoy Attila va ramane un model de echilibru in politica Romaniei post-decembriste

  1. România 100

    El era echilibrat pana a dezechilibrat flora si fauna in Covasna&Hargita=Harcov, dupa cum arata pozele spectrale din satelit Nasa.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!