AcasăNewsPremierul interimar Fifor: Verestoy Attila va ramane un model de echilibru in...

Premierul interimar Fifor: Verestoy Attila va ramane un model de echilibru in politica Romaniei post-decembriste

Pe masura ce se raspandeste anuntul trecerii la cele vesnice a senatorului UDMR, din sfera politica apar tot mai multe reactii.

Declarandu-se „intristat” de vestea plecarii intre cei vii a lui Verestoy Attila, „unul dintre cei mai longevivi membri ai Parlamentului Romaniei”, premierul interimar Mihai Fifor a transmis un mesaj prin care evoca personalitatea senatorului si transmite un gand de compasiune familiei acestuia, precum si celor care l-au cunoscut pe defunctul politician. „Pentru mine, domnul Verestóy Attila va ramane un model de echilibru in politica Romaniei post-decembriste. Adept al dialogului constructiv, domnul senator a cultivat cu perseverenta si abilitate punti de colaborare intre UDMR si celelalte formatiuni politice, in beneficiul majoritatii si minoritatilor nationale, in egala masura”, transmite Mihai Fifor intr-un mesaj postat pe site-ul Guvernului.

Vestea ca Verestoy Attila a parasit aceasta lume la 63 de ani, rapus de boala, a ajuns la urechile opiniei publice in cursul acestei zile.

sursa foto: Facebook/Mihai Fifor

140 afisari

1 COMENTARIU

  1. El era echilibrat pana a dezechilibrat flora si fauna in Covasna&Hargita=Harcov, dupa cum arata pozele spectrale din satelit Nasa.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger