Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Premiera: un barbat la conducerea Vogue!

Premiera: un barbat la conducerea Vogue!

Autor:

Editia britanica a celebrei reviste Vogue va avea un barbat in postul de redactor sef. Incepand cu 1 august stilistul Edward Enninful o va inlocui pe Alexandra Shulmann, care detine aceasta functie de 25 de ani, informeaza grupul american de mass-media Conde Nast International, detinatorul revistei.

 

edwardeinninful Premiera: un barbat la conducerea  Vogue!Enninful, de origini ghaneze, a fost de tanar angajatul unei agentii de modeling londoneze, dupa care a lucrat pentru diferite editii italiene si americane ale Vogue.  Apropiat al fostului supermodel britanic Naomi Campbell, Enninful este din 2011 director de creatie si de moda al revistei americane W, o alta publicatie a grupului Condé Nast International, dar s-a ocupat si de campanii de promovare  pentru Dolce & Gabbana, Giorgio Armani, Mulberry si Valentino.

Noul redactor sef este o persoana foarte influenta in lumea modei, a fost onorat, anul trecut, de  Regina Elisabeta a II-a si numit designer al anului, in 2014, de catre British Fashion Council, o spune chiar patronul grupului, Jonathan Newhouse.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!