AcasăNewsPremiera istorica! Loteria Romana a anulat doua extrageri

Premiera istorica! Loteria Romana a anulat doua extrageri

Conducerea Loteriei Romane a decis sa anuleze primele doua extrageri ale anului, cele care ar fi trebuit sa aiba loc pe 4 si 8 ianuarie.

Exista informatii conform carora conducerea Loteriei Romane a luat aceasta decizie pe motiv ca Loteria nu are contract de administrare a programelor informatice care ajuta la extragerea numerelor.

S-a decis ca prima extragere din noul an sa aiba loc pe 11 ianuarie, in speranta ca reprezentantii companiei vor rezolva pana atunci problema contractului de administrare.

Liliana Minca, fosta sefa a companiei, da vina pe actualii manageri ai Loteriei sustinand ca „de cand am plecat eu, din februarie 2009, managementul Loteriei a devenit unul defectuos. Si asta doar pentru ca sefia Loteriei a fost data, in ultimii ani, pe criterii politice”.

Fosta directoare a Loteriei sustine ca nu s-a mai intamplat ca Loteria sa anuleze extrageri in istoria de 109 ani a companiei si ca aceasta decizie inseamna pierderi consistente la buget. „Nu s-a mai intamplat niciodata, in istorie, ca Loteria sa anuleze extrageri. E inadmisibil ca statul roman sa aiba pierderi. Nu se vor face incasari. Este un semnal negativ transmis de reprezentantii companiei”, a afirmat Liliana Minca.

author avatar
Cristi Ionita
431 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger