AcasăNewsPremiera: Escape Room Game of Thrones la Bucuresti

Premiera: Escape Room Game of Thrones la Bucuresti

In perioada 9-28 octombrie, HBO va invita sa incercati primul Escape Room Game of Thrones din Europa. Altfel spus, oricine poate deveni Jon Snow…

Ţi a plăcut filmul Ei acum ai şansa să te dai mare războinic într un joc în care poţi fi erou vreme de 45 de minute

Jocul este compus din doua etape, si ca sa devii coleg cu Jon Snow trebuie sa gasesti o cale de a deschide poarta Castelului Negru, sa treci dincolo de Zid si sa il infrunti pe Regele Noptii, in incercarea de a salva cele Sapte Regate. Jocul dureaza maximum 45 de minute si pot participa grupuri de pana la 6 persoane. In timpul alocat, concurentii trebuie sa apeleze la cunostintele lor despre serial, sa isi foloseasca atentia la capacitate maxima si sa invete sa colaboreze, jocul avand etape complexe, care necesita puterea cumulata a participantilor. Pe parcursul experientei pot fi acordate indicii, dar numai in cazul in care vor fi solicitate de catre participanti. Escape Room-ul Game of Thrones are o suprafata de 40 metri patrati. Componentele sale sunt lucrate manual in proportie de 70%, iar pentru constructie au fost necesare aproximativ 380 de ore de lucru, integrand aici elemente modelate manual din rasini epoxidice sau poliuretanice, obiecte de recuzita realizate din lemn masiv si sisteme de control al luminii corelate cu senzori de presiune si prezenta, redand o nuanta adaptata fiecarei etape a jocului. Personajele din Game of Thrones sunt atat de indragite incat peste 150 de bebelusi au fost botezati „Khaleesi” in 2012. Dar si „Arya” este la fel de indragit, mai cu seama in SUA si tot mai multe doamne isi doresc ca fetele lor sa poarte acest nume.

Pentru a putea participa, clientii Mega Mall trebuie sa cumpere produse in valoare de minim 200 de lei, in perioada 06 – 28 octombrie, apoi sa mearga cu bonurile din aceeasi zi la Info Desk, de unde pot alege ziua si ora la care vor sa participe alaturi de maximum 5 prieteni. Mai multe detalii si regulamentul jocului sunt disponibile pe www.megamallbucuresti.ro.

Game of Thrones este o productie HBO si toate cele 7 sezoane pot fi urmarite in exclusivitate, oricand, pe HBO GO. In plus, serviciul ofera utilizatorilor peste 3000 de ore de continut premium, accesibile de pe orice tip de device – TV, laptop, tableta sau mobil. Detalii pe www.hbogo.ro.

author avatar
Catalin Dumitrescu
198 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger