AcasăNewsPremiera: Duster cu cutie de viteze automata

Premiera: Duster cu cutie de viteze automata

Producatorul auto Dacia a introdus, in Romania, prima versiune a modelului Duster cu cutie automata cu dublu ambreiaj si sase trepte de viteza, la preturi care incep de la 16.500 euro, cu TVA inclus.

Funcţia de demaraj specific crawling asigură un plus de confort în traficul aglomerat şi facilitează manevrele delicate cum ar fi parcarea

Totodata, Dacia lanseaza si o noua serie limitata transversala, intitulata „Explorer”, disponibila pe modelele Sandero, Logan MCV, Dokker, Lodgy si Duster. “Pentru prima oara, Dacia include in oferta modelului Duster o cutie de viteze automata. Disponibila pe motorizarea 1.5 dCI 109 CP asociata cu sistemul Stop & Start, noua cutie de viteze automata EDC (Efficient Dual Clutch) cu dublu ambreiaj si sase trepte reprezinta o adevarata revolutie fata de cutiile automate traditionale. Astfel, transmisia EDC imbina robustetea si costurile reduse de utilizare specifice unei cutii manuale cu reactivitatea si caracterul practic al unei cutii automate”, a anuntat compania. Prin optimizarea algoritmului de schimbare a vitezelor, noul model reuseste sa ofere un consum redus si un nivel scazut al emisiilor de CO2. Pe de alta parte, noul Duster Explorer se remarca, la exterior, prin noile nuante propuse: Gris Islande si Orange Ocre, dar si prin jantele specifice, de 16.Toate modelele Explorer dispun de sistemul Media Nav cu ecran de 7.

author avatar
Catalin Dumitrescu
634 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger