Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Premiera: “Biblia pierduta” a ajuns la Penguin Random House!

Premiera: “Biblia pierduta” a ajuns la Penguin Random House!

Autor:

Drepturile pentru publicarea primului roman al autorului roman Igor Bergler, “Biblia pierduta”, au fost achizitionate de cel mai mare grup editorial din lume, gigantul Penguin-Random House.

 

Bilblia pierdută 720x442 Premiera: Biblia pierduta a ajuns la Penguin Random House!

Incontestabil, succesul de casa al romanului lui Igor Bergler este avantajul care a determinat Penguin sa cumpere drepturile de editare ale cartii

La sfarsitul anului trecut, drepturile pentru “Biblia pierduta”, primul roman al lui Igor Bergler, au fost achizitionate de catre prestigioasa editura infiintata de Umberto Eco, La Nave di Teseo. “Biblia pierduta” este, in momentul de fata, cel mai vandut roman din istoria contemporana a Romaniei (peste 130.000 de exemplare vandute in 2 ani). Totodata, “Biblia pierduta” este prima carte din istorie, scrisa in limba romana, care ajunge la edituri de asemenea calibru. Ultima stire vine din Spania, unde editura Ediciones B, parte a celui mai mare concern editorial din lume, Penguin-Random House, a achizitionat drepturile de traducere in limba spaniola si de distributie in urmatoarele tari: Spania, Mexic, Chile, Columbia, Argentina, Paraguay, Uruguay, Venezuala, Peru, Ecuador, Bolivia, Costa Rica si Panama. In acest moment numarul tarilor in care va aparea romanul autorului roman a ajuns la 28. Urmatoarele carti ale lui Igor Bergler programate sa apara in Romania sunt “6 povesti cu draci”, in aceasta primavara si a treia carte din seria Charles Baker, “Minciuna lui Michelangelo”, in toamna anului viitor.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!