AcasăNewsPregatiri pentru PARADA de 1 DECEMBRIE. Restrictii de circulatie pentru repetitii(VIDEO)

Pregatiri pentru PARADA de 1 DECEMBRIE. Restrictii de circulatie pentru repetitii(VIDEO)

Cum timpul se scurge si au mai ramas doar cateva zile pana la momentul in care copiii, parintii, bunicii si nepotii vor iesi din case, in dimineata zilei de 1 decembrie, de Ziua Nationala, pentru a urmari deja traditionala parada militara, mai ales ca in acest an defilarea isi reia traseul pe la Arcul de Triumf, cadrele militare, pompierii si salvatorii repeta in pas vioi.

Cu totii isi doresc, in mod firesc, sa iasa totul perfect la parada de Ziua Nationala. Si nu e deloc usor sa reusesti sa coordonezi un numar mare de cadre participante la o astfel de defilare de proportii, drept urmare se fac repetitii de cateva zile deja! Cea mai importanta dintre ele, antrenamentul general, va avea, insa, loc in ultima zi a acestei saptamani chiar in zona Arcului de Triumf, motiv pentru care se se vor fi impune unele restrictii in traficul rutier in centrul Bucurestilor.

Mai exact, va fi vorba despre blocarea axului central si banda I de circulatie pe sos. P. Kiseleff, pe tronsonul cuprins intre Piata Presei Libere si Piata Arcul de Triumf si banda I de circulatie pe soseaua Bucuresti-Ploiesti, sensul de mers Piata Presei Libere catre Fantana Miorita, precum si banda IV de circulatie pe soseaua Bucuresti-Ploiesti, sensul de mers Fantana Miorita catre Piata Presei Libere, intre orele 4-16. De asemenea, din cate a decis Brigada Rutiera a Capitalei, intre orele 07:00 – 16:00, nu se va circula deloc pe sos. Kiseleff intre Piata Presei Libere si Piata Victoriei. Circulatia va fi inchisa total si in perimetrul strazilor adiacente, pe bd. Al. Constantinescu, intre bd. Marasti si Arcul de Triumf, bd Maresal Averescu intre bd. Marasti si Arcul de Triumf, bd Constantin Prezan intre Piata Arcul de Triumf si Piata Charles de Gaulle si pe str. Ion Mincu intre bd. Aviatorilor si bd. Ion Mihalache, anunta aceeasi sursa.

E important de avut in vedere faptul ca vor fi restrictii de circulatie si in pasajul de la Piata Presei Libere, pe sensul de deplasare catre Piata Arcul de Triumf, traficul rutier fiind dirijat prin breteaua ce duce spre Piata Montreal.

sursa foto/video: Facebook/IGSU

author avatar
Cristina Stefan
477 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger