AcasăNewsPrefectul de Iasi, Romeo Olteanu, a demisionat dupa accidentul rutier pe care...

Prefectul de Iasi, Romeo Olteanu, a demisionat dupa accidentul rutier pe care l-a provocat

Prefectul de Iasi, Romeo Olteanu, a demisionat, luni, la cererea vicepremierului Gabriel Oprea, in urma accidentului rutier pe care l-a provocat duminica, aflat fiind sub influenta bauturilor alcoolice.

„Viceprim-ministrul pentru securitate nationala, ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea, a solicitat prefectului judetului Iasi, Romeo Olteanu, demisia de onoare, in urma evenimentelor in care a fost implicat in data de 10 august 2014”, se arata intr-un comunicat al MAI.

Prefectul Romeo Olteanu, aflat la volanul masinii institutiei, a fost implicat, duminica seara, intr-un accident rutier, dupa ce ar fi consumat alcool, potrivit rezultatului etilotestului la care a fost supus.Acesta voia sa ajunga la stadion, pentru a asista la meciul de fotbal CSMS Iasi – Petrolul Ploiesti din Liga I.

La un moment dat, masina condusa de acesta s-a ciocnit cu un BMW dupa care a ricosat intr-un autoturism Dacia Logan. Cele trei masini au fost partial avariate, insa nicio persoana nu a fost ranita. „N-am apucat sa franez, mi-a iesit in cale o alta masina de pe o strada laturalnica. Soferul avea semnul ‘Stop’, trebuia sa astepte”, a declarat presei Romeo Olteanu.

Cei trei soferi implicati in accident au fost dusi la sediul Politiei Rutiere, pentru a fi testati cu aparatul alcoolscopic. Surse din cadrul Politiei au declarat ca prefectul de Iasi avea o alcoolemie de 0,32 la mie in aerul expirat.

Foto: cronicadeiasi.ro

author avatar
Alina Costache
255 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger