AcasăNewsPrefectul Capitalei si sefi ai Jandarmeriei, cu explicatii la Parlament. Este asteptata...

Prefectul Capitalei si sefi ai Jandarmeriei, cu explicatii la Parlament. Este asteptata si Carmen Dan

Atat ministrul de Interne, cat si Speranta Cliseru, dar si maiorul Laurentiu Cazan, coordonatorul interventiei jandarmilor la mitingul din 10 august, si Ionut-Catalin Sindile, imputernicit inspector general al Jandarmeriei Romane sunt asteptati sa dea explicatii, marti, in fata parlamentarilor din Comisia de Aparare din Senat.

Prima care a stat de vorba cu reprezentantii forului parlamentar a fost Speranta Cliseru. Nu este prima oara cand se incearca audierea prefectului in chestiunea incidentelor violente aparute la manifestarea din Piata Victoriei, de aceasta data, insa, oficialul a si ajuns sa discute, propriu-zis, cu alesii neamului. Totul dupa ce, desi se prezentase si in precedentele doua dati in fata Comisiei, respectiv pe 27 august si 4 septembrie, Cliseru nu a fost audiata, o data din cauza lipsei de cvorum, si in cealalta situatie dupa ce audierile au fost scoase de pe ordinea de zi a Comisiei, la propunerea unui senator social-democrat.

Ulterior, au dat explicatii in fata Comisiei sefii Jandarmeriei – Cazan si Sindile. Audierea acestora este in plina desfasurare la momentul redactarii acestei stiri. Carmen Dan este asteptata cu lamuriri incepand cu ora 11.30.

98 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger