Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Prefectul Capitalei: nu sunt victima. N-am facut nimic ilegal, imoral

Prefectul Capitalei: nu sunt victima. N-am facut nimic ilegal, imoral

Autor:

Desi a venit a doua oara la Parlament gata sa dea explicatii in fata Comisiei de Aparare, cu privire la violentele din 10 august, Speranta Cliseru nu a fost audiata nici marti.

 

prefect 1 350x253 Prefectul Capitalei: nu sunt victima. N am facut nimic ilegal, imoralPrefectul Capitalei a raspuns, insa, intrebarilor presei si a subliniat in cateva randuri ca, in ciuda a ceea ce s-ar putea crede, nu se considera vreo victima. “Prea multa discutie despre prefect (…) nu sunt nicio victima, de ce-as fi victima, eu imi vad de traba mea, de atributiile mele, stiu ce am de facut (…) eu nu sunt victima nimanui, sa fie foarte clar (…) eu dorm linistita pe perna, n-am facut nimic ilegal, imoral, nu dau vina pe altii, eu mi-am asumat responsabilitatile”, a lamurit Cliseru, la scurta vreme dupa ce a parasit sala in care se aflau membrii Comisiei conduse de liberalul Marcel Vela.


1 Comentariu la Prefectul Capitalei: nu sunt victima. N-am facut nimic ilegal, imoral

  1. un mizantrop

    Simplul fapt ca iese din casa cu fata asta, ar trebui sa fie ilegal…In rest, femeia are dreptate, cum dormea ea linistita cu capul pe perna (nefacand, deci, nimic ilegal sau imoral), a venit tzatza Firea si a trezit-o, ca-i servea de victima de serviciu (!)…Pai, sa nu te enervezi, adica, ea cu sinecura ei, cu saorma ei dietetica, cu prietenii care-i asigura pensia, cum facea ea vechime, zacand in post…Chiar nu se poate asa ceva!
    P.S. Totusi, faptul ca n-a semnat ordinul ala de interventie la ora interventiei, spre speranta tropozitiei, e numai lene si neasumatre, oricum, jandarmii n-aveau nevoie de ordinul ei, caduc dupa ora 23, cand, conform legii, orice manifestatie (chiar legala) inceteaza si incepe “curatenia” stradala…De aici si oftica primaritei, se pare ca jandarmii au facut curat cu bani putini si au “stricat piata” si afacerile pandeliste…


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!