Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Prefectul Capitalei: nu am semnat un ordin, am aprobat un ordin emis de Jandarmerie

Prefectul Capitalei: nu am semnat un ordin, am aprobat un ordin emis de Jandarmerie

Autor:

Prefectul Capitalei a oferit mai multe explicatii, marti dimineata, in fata parlamentarilor din cadurl Comisiei de Aparare de la Senat, in legatura cu mitingul din 10 august.

 

prefect 2 Prefectul Capitalei: nu am semnat un ordin, am aprobat un ordin emis de JandarmerieA fost prima oara cand Speranta Cliseru a fost audiata la aceasta Comisie, desi este a treia oara, practic, cand prefectul Bucurestilor se prezinta in acest scop in fata reprezentantilor acestui for, in precedentele dati neajungand, din motive ce nu au tinut de domnia sa, sa si raspunda intrebarilor parlamentarilor. Marti, Cliseru a oferit lamuriri senatorilor din Comisia de Aparare. “Eu nu am semnat un ordin, eu am aprobat un ordin emis de Jandarmerie (…). Nu au fost decat solicitari de a semna, nu mi s-a spus de ce, cum (…) nu a incercat cineva sa ma convinga, in sensul in care, ma rog, ati intrebat, au fost anumite solicitari pe parcursul serii. Nu cred ca pot fi considerata eu ca am intrat intr-un joc, eu mi-am facut datoria. (…) Nu am participat și nu voi participa niciodata la niciun fel de jocuri politice sau de alta natura. (…) Nu ma bazez pe sprijinul nimanui”, a sustinut Cliseru.

Pe langa prefectul Capitalei, la audieri la aceasta Comisie au venit doi sefi din Jandarmerie, fiind asteptat si ministrul de Interne, Carmen Dan.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!