Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Predare de stafeta la MJ. Toader: am fost onorat sa fiu ministru al Justitiei

Predare de stafeta la MJ. Toader: am fost onorat sa fiu ministru al Justitiei

Autor:

Dupa aproape doi ani de zile, Ana Birchall revine in postura de ministru interimar al Justitiei, dupa ce Klaus Iohannis a luat act de demisia lui Tudorel Toader si a semnat decretul prin care vicepremierul preia prerogativele inca unui minister.

 

toader 5 Predare de stafeta la MJ. Toader: am fost onorat sa fiu ministru al JustitieiJoi dimineata, social-democrata a venit la sediul Ministerului Justitiei, unde a stat de vorba cu predecesorul sau si s-a facut predarea de stafeta. Pana sa plece de la MJ, Tudorel Toader s-a aratat convins ca nu exista om care sa fie iubit de toata lumea, replicand unei intrebari pe care a primit-o. “E cineva care e iubit e toata lumea? Nu cred! (…) Am fost onorat sa fiu ministru al Justitiei (…) daca e sa-mi reprosez ceva, probabil oricand si oriunde se pot face mai multe lucruri si mai bine facute”, a mentionat ministrul demisionar al Justitiei.

Ana Birchall Narcis Pop 45 661x500 Predare de stafeta la MJ. Toader: am fost onorat sa fiu ministru al JustitieiAmintim ca Toader preluase mandatul in 23 februarie 2017, si ca acesta a fost ministru in trei guverne – Grindeanu, Tudose si Dancila.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!