AcasăNewsPreda vrea un presedinte cinstit, realizat profesional si bun orator!

Preda vrea un presedinte cinstit, realizat profesional si bun orator!

La cat de sus ridica stacheta prezidentiala Cristian Preda, nu ne mai ramane decat sa importam un presedinte

Cristian Preda schiteaza portretul ”prezidentiabilul ideal” pentru a demonstra lumii ca liberalul Crin Antonescu nu are cum sa fie un candidat valabil. Dar nici altii, conform grilei pedelistului.

La cat de sus ridica stacheta prezidentiala Cristian Preda, nu ne mai ramane decat sa importam un presedinte

Cum europarlamentarul PDL exclude din start persoanele banuite de atitudine antiamericana sau pe cei cu o ”cariera politica modesta, cum e, de pilda, cea de ministru al sportului intr-un guvern de coalitie cu 7 partide si doua duzini de portofolii”, nu mai este nevoie sa intrebe Traian Basescu ”ghici ciuperca cine-i”, ci este clar ca Antonescu n-ar avea ce cauta intr-o cursa prezidentiala.

Cel mai grav este insa ca Preda exclude, in goana lui dupa prezidentiabili ideali, majoritatea politicienilor damboviteni din moment ce nu este de acord cu calificarea celor care ”s-au imbogatit din contracte cu statul”. Iar pentru ca insista si ca doritorii ”sa poata vorbi liber fara sa plictiseasca si sa stapaneasca la un nivel convenabil minimum 2 limbi de circulatie internationala”, se poate banui ca Preda vrea de fapt sa lase Romania fara presedinte pentru vreo 2-3 decenii.

author avatar
Simona Badulescu
100 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger