AcasăNewsPrecizarile premierului, dupa spusele ministrului Finantelor: Incerc sa vorbesc romaneste, nu in...

Precizarile premierului, dupa spusele ministrului Finantelor: Incerc sa vorbesc romaneste, nu in ‘finantista’

Premierul Tudose da o mana de ajutor judetelor afectate de vremea extrema

Dupa declaratile ministrului Finantelor, pe care nu toata lumea le-a inteles, in prima faza, premierul a oferit, vineri, o „traducere”, netrecand cu vederea faptul ca exprimarea oficialului prim mentionat a fost cam alambicata.

„Ca sa fiu sincer, din ce a explicat ministrul Finantelor am inteles aproape ca dvs, doar ca norocul nostru este ca stim ca nu e asa. (…) Incerc sa vorbesc romaneste, nu in ‘finantista’ domnului ministru Misa, care, pe fond, din punct de vedere tehnic, a explicat bine, traducerea iese rau la domnia sa. Astazi, repet, dvs, cand va luati salariul, angajatorul plateste aceasta taxa, de 0, 25%. Aceasta taxa se mentine (…) Aceasta taxa este obligatorie, este o negociere si la nivel de UE (…) e responsabilitatea angajatorului pentur locul de munca”, a subliniat in prima faza Tudose, aflat la Deva.

„Nu exista nicio noua taxa (…) vor fi taxe mai putine, deci cheltuielile vor fi mai mici cu angajatii”, a subliniat vicepremierul Ciolacu, pe care premierul l-a completat „si mai putine ca numar si mai mici”.

„Este un mecanism prin care salariile raman cel putin la fel, unele vor creste”, a mai mentionat prim-ministrul.

241 afisari

1 COMENTARIU

  1. Hai ca ne-a lamurit bustean premierul… cum ramane la fel daca taxa de asa-zisa solidaritate creste de la 0,25% la 2%, insa aplicata unui fond de salarii umflat cu contributiile sociale ale angajatorului, deci o suma mult mai mare !!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger