Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Precizarile premierului, dupa spusele ministrului Finantelor: Incerc sa vorbesc romaneste, nu in ‘finantista’

Precizarile premierului, dupa spusele ministrului Finantelor: Incerc sa vorbesc romaneste, nu in ‘finantista’

Autor:

Dupa declaratile ministrului Finantelor, pe care nu toata lumea le-a inteles, in prima faza, premierul a oferit, vineri, o “traducere”, netrecand cu vederea faptul ca exprimarea oficialului prim mentionat a fost cam alambicata.

 

tudose 350x233 Precizarile premierului, dupa spusele ministrului Finantelor: Incerc sa vorbesc romaneste, nu in finantista“Ca sa fiu sincer, din ce a explicat ministrul Finantelor am inteles aproape ca dvs, doar ca norocul nostru este ca stim ca nu e asa. (…) Incerc sa vorbesc romaneste, nu in ‘finantista’ domnului ministru Misa, care, pe fond, din punct de vedere tehnic, a explicat bine, traducerea iese rau la domnia sa. Astazi, repet, dvs, cand va luati salariul, angajatorul plateste aceasta taxa, de 0, 25%. Aceasta taxa se mentine (…) Aceasta taxa este obligatorie, este o negociere si la nivel de UE (…) e responsabilitatea angajatorului pentur locul de munca”, a subliniat in prima faza Tudose, aflat la Deva.

“Nu exista nicio noua taxa (…) vor fi taxe mai putine, deci cheltuielile vor fi mai mici cu angajatii”, a subliniat vicepremierul Ciolacu, pe care premierul l-a completat “si mai putine ca numar si mai mici”.

“Este un mecanism prin care salariile raman cel putin la fel, unele vor creste”, a mai mentionat prim-ministrul.


1 Comentariu la Precizarile premierului, dupa spusele ministrului Finantelor: Incerc sa vorbesc romaneste, nu in ‘finantista’

  1. Loredana

    Hai ca ne-a lamurit bustean premierul… cum ramane la fel daca taxa de asa-zisa solidaritate creste de la 0,25% la 2%, insa aplicata unui fond de salarii umflat cu contributiile sociale ale angajatorului, deci o suma mult mai mare !!!


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!