Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Precizarile ministrului Justitiei, dupa recentul raport MCV

Precizarile ministrului Justitiei, dupa recentul raport MCV

Autor:

“Concluzia raportului este aceea ca Romania isi poate indeplini obiectivul ridicarii MCV-ului in actualul mandat al Comisiei, ceea ce inseamna pe parcursul anului 2018”, a anuntat Tudorel Toader, dupa publicarea recentului raport, dinspre Comisia Europeana.

 

ministru2 350x167 Precizarile ministrului Justitiei, dupa recentul raport MCVOdata ce Comisia Europeana a facut publice concluziile raportului MCV, se astepta o reactie din partea oficialului guvernamental aflat in fruntea Ministerului Justitiei.

Iar Tudorel Toader a iesit intr-o declaratie de presa, spunand, printre altele, si ca “raportul constata progresele realizate in privinta majoritatii recomandarilor” – cu referire la cele 12 formulate in precedentul raport, cel din ianuarie acest an. Exemplificand, ministrul a conchis ca “in opinia noastra, recomndarile nr 2, 7 si 18  ar fi putut fi considerate ca fiind indeplinite. Codurile de conduita atat pentru parlamenari, cat si pentru ministri sunt adoptate. Agentia Nationala de Administrare a Bunurilor Indisponibizate este complet operationala”, a mai punctat seful de la MJ.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!