Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Precizarile avocatului dupa decizia de arestare a Elenei Udrea

Precizarile avocatului dupa decizia de arestare a Elenei Udrea

Autor:

In conditiile in care s-a aflat, seara trecuta tarziu, ora Romaniei, ca instanta costaricana a decis arestarea preventiva, pentru doua luni, atat a fostului ministru al Turismului, cat si a fostei sefe a DIICOT, Alina Bica, avocatul Elenei Udrea a facut referire atat la calea de atac pe care o au la dispozitie cele doua, fata de hotararea magistratilor, cat si la procedura de extradare.

 

udr 720x378 Precizarile avocatului dupa decizia de arestare a Elenei UdreaConcret, aparatorul legal pe care il are in tara Elena Udrea -pentru ca trebuie spus ca fostul ministru are un avocat si in Costa Rica -a adus in discutie varianta recursului. “Recurs care a fost si deja declarat, din cate cunosc eu, si urmeaza ca in zilele urmatoare sa fie judecat. Procedura de extradare este una complexa. In perioada urmatoare, statul roman trebuie sa trimita intreaga documentatie care a stat la baza cererii de extradare”, a declarat Veronel Radulescu, vineri, avocatul precizand ca e nevoie ca aceasta documentatie sa fie tradusa in limba statului caruia i se solicita extradarea.

Udrea si Bica au fost arestate preventiv pentru doua luni. Anuntul a fost facut de catre seful Interpol din Costa Rica, intr-o conferinta de presa, la o zi de la retinerea celor doua. Oficialul a mai precizat ca faptul ca Udrea are un copil nu este un imediment in cazul extradarii.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!