AcasăNewsPrecizari oficiale in privinta perchezitiei din celula lui Oprescu

Precizari oficiale in privinta perchezitiei din celula lui Oprescu

Dupa ce s-a aflat ca, seara trecuta, celula in care se afla Sorin Oprescu, in Arestul Central al Politiei Capitalei, a fost perchezitionata, si ca in urma acestei verificari edilul suspendat din functie al Capitalei ar fi fost lasat doua doze de insulina, reprezentantii institutiei au facut o serie de precizari in privinta acestui aspect.

Astfel, prin intermediul unui comunicat, oficialii Politiei Municipiului Bucuresti confirma, intr-o prima faza,  aceasta actiune de verificare, despre care spun ca ar fi fost demarata in baza unei suspiciuni privind detinerea, fara drept, a unor medicamente. Desi nu se mentioneaza in clar numele primarului, reprezentantii Politiei Capitalei spun ca in urma perchezitiei ce au vizat camera in care se afla, in regim de arest preventiv, Sorin Oprescu nu au mai fost ridicate si alte medicamente.

Totodata, se mentioneaza ca medicatia se administreaza doar la recomandarea si sub supravegherea cadrelor medicale care se ocupa de persoanele aflate in Arestul Central.

Dupa cum se stie deja, medicul Oprescu are diabet si ca este insulino-dependent, iar recent a fost internat, vreme de mai multe zile, la Institutul Paulescu, de diabetologie, pentru a-si fi stabilizata glicemia.

Va reamintim si faptul ca Sorin Oprescu a fost arestat preventiv pe 7 septembrie, primaurl Capitalei la momentul respectiv fiind acuzat de DNA de luare de mita.

Va prezentam in continuare, integral, precizarea DGPMB:

„In data de 15.10.2015, orele 19,40, existand suspiciunea ca intr-o camera de retinere din cadrul Centrului de Retinere si Arestare Preventiva sunt detinute ilegal medicamente, a fost efectuata o perchezitie, ocazie cu care asupra unei persoane privata de libertate au fost gasite doua flacoane de insulina injectabila, ce au fost ridicate, urmand a fi luate masurile legale.

Facem precizarea ca alte bunuri sau medicamente nu au fost ridicate si ca administrarea tuturor medicamentelor pentru persoana in cauza se face exclusiv la recomandarea si sub supravegherea unui medic sau asistent din cadrul Cabinetului Medical ce deserveste Centrul de Retinere si Arestare Preventiva.

In legatura cu cele constatate, vor fi efectuate verificari pentru lamurirea tuturor aspectelor”.

415 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger