AcasăNewsPrecizari dinspre MAI in cazul acordului: Documentul prezentat, autentic

Precizari dinspre MAI in cazul acordului: Documentul prezentat, autentic

"Acesta este acordul semnat de chestorul Catalin Ionita", spunea, joi seara, Carmen Dan, inainte de a arata documentul catre camerele televiziunilor

Dupa ce seara trecuta insusi ministrul de Interne facea referire la raportul pe care l-ar fi semnat Catalin Ionita, prin care si-ar fi dat acordul pentru preluarea, practic, a sefiei Politiei Romane, in cazul in care actualul numar 1 in cadrul IGPR ar fi fost schimbat, cum a propus Carmen Dan, dinspre MAI s-au facut, se aceasta data vineri, noi mentiuni la respectivul subiect.

„Acesta este acordul semnat de chestorul Catalin Ionita”, spunea, joi seara, Carmen Dan, inainte de a arata documentul catre camerele TV

Este vorba despre un comunicat transmis dinspre institutia condusa de Carmen Dan. In care se face referire la documentul in cauza, semnat, transmit oficialii MAI, in prezenta unui reprezentant al ministerului, in cursul zilei de marti. Si apoi inregistrat inclusiv la Registratura Guvernului, conform aceleiasi surse.

Redam in cele ce urmeaza, integral, mentiunile facute publice, vineri, de catre oficialii Ministerului de Interne:

„Referitor la raportul prin care chestorul Catalin Ionita, directorul general al Directiei Generale Anticoruptie, isi exprima acordul pentru a fi imputernicit in functia de inspector general, cu rang de secretar de stat, al Inspectoratului General al Politiei Romane, facem urmatoarele precizari:

Documentul care a fost prezentat in spatiul public este autentic si a fost semnat la data de 9 ianuarie 2018, in prezenta reprezentantului Directiei Generale Management Resurse Umane a Ministerului Afacerilor Interne.

Raportul face parte din pachetul de documente care privesc propunerea de eliberare a domnului chestor sef de politie Bogdan Despescu din functia de inspector general al IGPR si imputernicirea domnului chestor Catalin Ionita in aceasta functie pentru o perioada de sase luni. Acesta a fost inregistrat la MAI si la Registratura Guvernului in data de 9 ianuarie 2018.”

309 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger