Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Precizari comune dupa intalnirea Toader-Klemm

Precizari comune dupa intalnirea Toader-Klemm

Autor:

Dupa cum anunta oficialul american in cursul diminetii, la plecarea de la sediul Ministerului Justitiei, de la discutia de aproape doua ore cu Tudorel Toader, pe care ambasadorul a solicitat-o si pe care a catalogat-o ca “fructuoasa”, s-a pregatit un comunicat comun de presa al MJ si al Ambasadei SUA in Romania.

 

1 Precizari comune dupa intalnirea Toader KlemmDin directia institutiei conduse de catre Tudorel Toader se mentioneaza in prima faza, in cursul dupa-amiezii, faptul ca la discutiile cu ambasadorul american a participat si secretarul de stat Marieta Safta.

“Cu aceasta ocazie, a fost evidentiata cooperarea romano-americana, bazata pe parteneriat si colaborare in domeniul justitiei, cu accent pe promovarea de schimburi de bune practici in ariile de interes comun. Intrevederea de astazi a constituit un bun prilej pentru un schimb deschis de puncte de vedere si o discutie fructuoasa in spiritul cooperarii in cadrul Parteneratiului Strategic bilateral”, se transmite in comunicatul postat pe site-ul MJ.

foto: just.ro    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!