AcasăNewsPrecizari ale procurorilor dupa accidentul produs de ofiterul SRI

Precizari ale procurorilor dupa accidentul produs de ofiterul SRI

Dupa ce in prima faza s-a aflat faptul ca accidentul mortal produs de masina condusa de un ofiter de la Serviciul Roman de Informatii e in atentia procurilor militari, in cursul dupa-amiezii s-au facut si primele detalii despre ancheta din cazul de fata.

Astfel, opinia publica afla ca in urma impactului, s-a stabilit ca victima accidentului – o tanara in varsta de 35 de ani – a fost aruncata la circa 50 de metri distanta.

Redam in cele ce urmeaza, interal, comunicatul facut public dinspre Ministerul Public:

„La data de 18 decembrie 2017, pe rolul Parchetului Militar de pe langa Tribunalul Militar Bucuresti, a fost inregistrata sesizarea din oficiu a Inspectoratului de Politie a Judetului Ilfov-Serviciul Rutier, cu privire la faptul ca la aceeasi data, in jurul orelor 17.50, un ofiter din cadrul Serviciului Roman de Informatii, aflat la volanul unui autoturism, in timp ce se deplasa pe DN1, pe raza localitatii Tancabesti, judetul Ilfov, a accidentat mortal o persoana in varsta de 35 ani. In urma accidentului, persoana vatamata a fost proiectata in afara partii carosabile, la aproximativ 50 de metri distanta de trecerea de pietoni, pe partea dreapta a sensului de deplasare catre Bucuresti.

La data de 18 decembrie 2017 s-a dispus inceperea urmaririi penale in rem cu privire la savarsirea infractiunilor de ucidere din culpa, prev. de art. 192 alin. 1 si 2 Cod penal, si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau altor substante, prev. de art. 336 alin. 1 Cod penal.

In cursul zilei de astazi, Parchetul Militar de pe langa Curtea Militara de Apel Bucuresti a preluat cauza spre solutionare.

Cercetarile continua pentru lamurirea tuturor imprejurarilor de fapt si stabilirea raspunderii penale in cauza”.

sursa foto: m.antena3.ro

168 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger