AcasăNewsPrecizarea lui Mircea Draghici, dupa decizia DNA-ului

Precizarea lui Mircea Draghici, dupa decizia DNA-ului

Mircea Draghici a intrat in vizorul procurorilor anticoruptie. Dupa ce social-democratul a dat ochii cu procurorii, in aceasta dupa-amiaza, DNA-ul a anuntat ca este urmarit penal.

Pe fondul aparitiei comunicatului remis de procurori, din care rezulta ca trezorierul formatiunii social democrate e acuzat de utilizare a subventiilor in alte scopuri decat cele pentru care au fost acordate si delapidare, in privinta inchirierii unui imobil (DETALII AICI), Mircea Draghici a reactionat scurt, dar transant, prin intermediul unui mesaj transmis pe o retea de socializare. „In aceasta tara, deocamdata, nu poate stabili un procuror, fie el si de la DNA, in ce conditii un partid inchiriaza un imobil, la ce pret si pentru ce termen!”, sustine social-democratul care, pe langa functia de trezorier al partidului, detine si postura de coordonator al campaniei formatiunii.

De altfel, dupa ce a iesit de la DNA, Draghici a tinut sa sublinieze faptul ca vede o legatura cu apropierea campaniei electorale. „Sa fii pus sub acuzare ca n-ai respectat o lege pe care tu ai facut-o in Parlamentul Romaniei (…) mi se pare exagerat si cred cumva ca are si legatura cu coordonarea campaniei (…) de fiecare data cand a urmat o campanie electorala am fost chemat la DNA”, a mentionat social-democratul dupa ce a aflat decizia procurorilor in ceea ce il priveste.

sursa foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
145 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger