Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Prapadul de pe Litoral le-a picat greu! Rascoala la ANAF

Prapadul de pe Litoral le-a picat greu! Rascoala la ANAF

Autor:

Angajatii de la Fisc s-au saturat sa-si plateasca singuri deplasarile de serviciu si ameninta cu refuzul de a mai efectua inspectii. Probabil, li s-a aplecat de la mare!

 

anaf Prapadul de pe Litoral le a picat greu! Rascoala la ANAFCica nemultumirile angajatilor ANAF sunt indreptatite, sustin reprezentantii Sindicatului National Finante Publice – SindFISC: ”Mare parte din angajatii Fiscului sunt obligati sa avanseze sume considerabile din banii personali pentru deplasarea in interesul serviciului, sume ce sunt decontate la valori mult sub cele care ar trebui sa acopere cheltuielile acestor operatiuni zilnice”. In Bucuresti, inspectorii si executorii ”sunt obligati sa parcurga distante considerabile cu autoturismele proprii, pe cheltuiala lor, sau cu mijloace de transport in comun care de foarte multe ori nu corespund din punct de vedere al minimului confort (n. red. – confort cu care s-au obisnuit sa se plimbe prin tara sultanii statului) sau al securitatii si sigurantei transportului”, mai reclama SindFISC.

Culmea, sindicalistii ne avertizeaza ca exista riscul ca angajatii ANAF sa refuze sa-si indeplinesca sarcinile, daca nu le sunt indeplinite doleantele legate de confort (vor, cumva, Mercedesuri si cazare la cinci stele?)

Totusi, razvratitii din ANAF mai au o sansa: institutia intentioneaza sa vanda online bunurile confiscate sau executate silit (bauturi, haine, case, automobile etc.), iar o companie clujana, Blugento, s-a si oferit sa le puna la dispozitie  un magazin online. Si uite cum ar putea ANAF sa mai faca rost de bani pentru confortul angajatilor, asta fara sa mai dea buzna cu zecile (ca mascatii) peste  comercianti.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-12-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!