Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Poza care a iscat controverse in mediul online. A fost surprinsa in Biroul Oval!

Poza care a iscat controverse in mediul online. A fost surprinsa in Biroul Oval!

Autor:

Inca un reprezentant al echipei noului lider american a intrat in vizorul opiniei publice, de aceasta data ca urmare a unui instantaneu suprins in celebrul Birou Oval de la Casa Alba.

 

consi2 Poza care a iscat controverse in mediul online. A fost surprinsa in Biroul Oval!Mai nou, personajul in jurul caruia s-a iscat un adevarat val de comentarii este consiliera presedintelui Trump, Kellyanne Conway, surprinsa intr-o postura putin spus nediplomatica. De fapt, nu doar aceasta ipostaza a starnit criticile internautilor, o data ce instantaneul a ajuns pe o retea de socializare, ci si faptul ca femeia era si incaltata, in momentul in care s-a urcat, pur si simplu, pe respectiva canapea.

Pornind de la aceasta poza, s-a aflat ca, de fapt, Conway a ales sa faca acest pas tocmai din dorinta de a face la randul ei fotografii, cu mobilul, liderului de la Washington, aflat in timpul unei intrevederi cu mai multe cadre didactice.

Iata, insa, ca punand prea mult accent pe o actiune iesita din tipare, a ajuns ea insasi sub obiectivul aparatului foto al fotoreporterilor prezenti la intrevederea din faimoasa incapere de la Casa Alba!

Cum a fost surprinsa consiliera presedintelui american vedeti in cele ce urmeaza:

sursa foto: Twitter/Kellyanne Conway    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!