AcasăNewsPovestea lor face inconjurul Planetei: Trei tinere au fost gasite in viata,...

Povestea lor face inconjurul Planetei: Trei tinere au fost gasite in viata, la 10 ani dupa ce au fost rapite!

Trei tinere despre care familiile si apropiatii nu mai stiau nimic de peste un deceniu au fost gasite in viata, intr-o casa din Statele Unite. Femeile au trait zece ani de cosmar, dupa ce au fost rapite si tinute captive in beciul unui imobil din Cleveland, Ohio.

Cele trei tinere -Amanda Berry (26 de ani),  Gina DeJesus (23 de ani) si Michelle Knight (32 de ani) – au fost luate cu forta de pe strada in urma cu zece ani, pe vremea cand doua dintre ele erau doar niste copile. Rudele si apropiatii le-au cautat zile in sir, insa nu si-au pierdut nicio clipa speranta ca le vor revedea. Iar luni, miracolul s-a produs. Profitand de un moment in care rapitorul a iesit din casa in care erau tinute fara voia lor, Amanda a reusit sa alerteze un vecin.

Barbatul i-a auzit tipetele disperate si s-a apropiat de fereastra din spatele careia femeia implora ajutor, potrivit Mail Online. A inteles ca de el depinde salvarea lor si a reusit sa sparga o usa si sa le elibereze. Apoi i-a dat mobilul sau, sa sune la politie. Tanara a apelat numarul de urgente si a cerut disperata ajutorul oamenilor legii. „Ajutati-ma! Sunt Amanda Berry. Am fost rapita de 10 ani si (…) sunt libera acum. Sa vina repede, inainte sa se intoarca”, a implorat femeia.

In cele din urma, toate cele trei tinere care au indurat momente de groaza, tinute in beci si legate cu lanturi, au fost eliberate. Imediat dupa ce au respirat din nou aerul libertatii, americancele au fost duse la spital, pentru investigatii. Din fericire, starea lor de sanatate este buna. Rudele si prietenii celor trei au plans de bucurie cand au aflat ca cele trei sunt in viata si ca le pot strange din nou in brate. In toti acesti ani au incercat sa dea de urma lor, dar fara succes.

Barbatul acuzat ca le-a tinut captive pe cele trei femei, Ariel Castro, are 52 de ani si a lucrat intr-un timp ca sofer pe un autobuz scolar.  Individul a fost arestat. Suspecti in acest caz sunt si cei doi frati ai sai, in varsta de 50, respectiv 54 de ani.

[youtube]0Qwg3WgMQOI[/youtube]

Sursa foto: Mail Online

609 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger