AcasăNewsPovestea impresionanta a lui Hachiko de Romania! Un caine insoteste un taximetrist...

Povestea impresionanta a lui Hachiko de Romania! Un caine insoteste un taximetrist la fiecare cursa prin oras

Il cheama Florea si este un caine din Valcea care alearga zeci de kilometri pe zi, printre masini, doar pentru a fi alaturi de cel care il hraneste. De doi ani patrupedul are program „de lucru” identic cu al taximetristului.

Cainele este perfect antrenat, si nici nu ar avea cum altfel dat fiind faptul ca zilnic alearga aproximativ 30 de kilometri pe zi. De mai bine de doi ani cainele vine in fiecare dimineata in fata blocului unde locuieste barbatul si il asteapta, uneori chiar si cateva ore. Dupa ce soferul ii da ceva de mancare, Florea este gata de „lucru”. Cainele nu se teme nici de masinile din trafic si nici de viteza prea mare.

„Pe Florica nu-i greu sa-l gasesti prin oras. Il zaresti alergand in stanga masinii mele, aproape de mine, a devenit practic coleg de serviciu. Alearga zilnic aproape 40 de kilometri pe langa taxi. Nu se teme de nimic. Nici macar de celelalte masini care trec pe langa el, e un caine devotat, prietenos si curajos Am schimbat masina si tot e atasat de mine. Am incercat sa-l indepartez, nu se poate”, a povestit Ion Iordache, sofer de taxi.

Insa, curios este faptul ca taximetristul nici macar nu este stapanul patrupedului credincios. Dar seara, dupa ce taximetristul isi termina programul, Florea se intoarce la stapanii lui adevarati. A doua zi cainele isi reia programul obisnuit.

author avatar
Alina Costache
585 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger