AcasăNewsPostul de radio GUERRILLA se inchide! CNA a retras toate licentele!

Postul de radio GUERRILLA se inchide! CNA a retras toate licentele!

Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a decis, in sedinta de joi, sa retraga toate licentele audiovizuale ale Radio Guerrilla, detinute de Realitatea Media SA, ceea ce presupune ca postul de radio se va inchide oficial.

CNA a decis, cu sapte voturi „pentru” si trei „impotriva”, sa retraga toate licentele pentru postul Radio Guerrilla. Membrii CNA nu au precizat oficial care este data exacta de la care postul trebuie sa inceteze emisia. In mod normal, insa, deciziile CNA trebuie aplicate din momentul in care radiodifuzorul – aici Realitatea Media SA – primeste oficial documentul prin care este informat de hotararea luata de Consiliu, informeaza rtv.net.

Decizia CNA privind retragerea tuturor celor 24 de licente audiovizuale ale Radio Guerrilla (23 de licente terestre si o licenta de satelit) va ajunge la Realitatea Media SA cel mai probabil vineri, porivit aceleiasi surse.

Decizia a fost luata de CNA dupa ce, pe 16 septembrie, societatea Realitatea Media SA, aflata in insolventa, a anuntat ca va vinde la licitatie, prin administratorul sau judiciar, HM Expert IPURL, licentele audiovizuale ale postului Radio Guerrilla. Potrivit unor anunturi postate luni pe site-ul HM Expert IPURL, licitatiile se vor desfasura saptamanal, in fiecare zi de luni, de la ora 13.00, la sediul administratorului judiciar.

CNA a decis, marti, ca vanzarea la licitatie a licentelor audiovizuale ale Radio Guerrilla si ale televiziunii The Money Channel este ilegala, precizand ca aceste licente vor fi retrase de Consiliu in cazul in care ele vor fi tranzactionate prin licitatie, noteaza realitatea.net.

author avatar
Alina Costache
306 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger