AcasăNewsPortoricana Stephanie del Valle este Miss World 2016!

Portoricana Stephanie del Valle este Miss World 2016!

Stephanie a fost desemnata cea mai frumoasa femeie din lume!

La 19 ani, Stephanie(Miss Puerto Rico) a fost incoronata Miss World 2016, la finala concursului care s-a desfasurat la Oxon Hill, o suburbie din Washington D.C.

Stephanie a fost desemnata cea mai frumoasa femeie din lume!

“Este o onoare si o mare responsabilitate sa reprezint Caraibele”, a spus Stephanie del Valle, care a primit coroana de la detinatoarea titlului pe 2015, actrita spaniola Mireia Lalaguna.

Bruneta cu ochi caprui, proaspata Miss World este, deocamdata, studenta, vorbeste fluent trei limbi – spaniola, engleza si franceza si doreste, pe viitor, sa profeseze in industria showbiz-ului.

Concursul a avut parte si de momente tensionate, din cauza organizatorilor care i-au interzis, trei saptamani, reprezentantei Canadei, tanara de origine chineza, Anastasia Lin, sa informeze presa despre abuzurile la care sunt supusi cetatenii, in China.

Stephanie a fost preferata juriului, in fata unei alte frumuseti din Republica Dominicana, Yaritza Miguelina Reyes Ramirez, clasata a doua, si a Natashei Mannuela, care a reprezentat Indonezia, ocupand locul trei. Printre cele cinci finaliste ale competitiei s-au numarat si Miss Filipine si Miss Kenya.

author avatar
Bogdan Borcea
275 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger