AcasăNewsPortocala, fii barbat! Toarna tot

Portocala, fii barbat! Toarna tot

Mircea Negulescu, zis „Portocala”, a fost exclus din magistratura. Mai are doar recursul de judecat, daca-l declara. Dar, dupa cum merg lucrurile, sansele lui de a mai fi ce a fost sunt reduse pana aproape de zero. Asa-mi spune mie flerul.

Procurorul, atat cat a mai ramas din el, cara in spate un sac plin de belele. Facute de el. Pe unele pare ca le-a uitat din moment ce, la instanta, declara nevinovat ca nu si le mai aduce aminte.

Paradeste-i, nu-i ierta!

Cea mai frumoasa figura pe care o poate face acum, intrucat nu mai are ce pierde, ar fi sa-i parasca pe cei care l-au indemnat si sustinut in facerea de magarii. Sa-i toarne, sa-i sifoneze. Sa-i dea in primire. Sa-i „stropeasca”. Zic asa, ca sa inteleaga si el la ce ma refer. In fond, e limbajul lui. Tot s-a laudat ca singura si cea mai mare bucurie este sa paradeasca oameni. S-o faca. Sa-i paradeasca pe toti cei care l-au tinut in brate cand executa cele mai aberante dispozitii. Sa-i paradeasca pe aia care i-au dat ordine pe scara de serviciu a Justitiei. Sa-i paradeasca pe toti sefii care i-au tinut de sase, l-au laudat si l-au avansat pana l-au aruncat din brate. Fara exceptie, chit ca sunt din SRI sau alte servicii, chit din sunt ierarhia banuita a DNA si a Parchetului General. Domnul „Juice”, caci nu mai este decat o portocala stoarsa, ar trebui sa aiba curajul sa arate cu degetul spre vinovatii care i-au stat in spate. Sa se ia cu ei de gat, sa-i injure daca vrea si sa-i faca de rahat in cate conferinte de presa vrea el caci, de data asta si poate pentru prima oara, va avea presa de partea lui.  Toarna-i pe toti, „Limonada”, pana nu gasesc ei modalitatea de a-ti inchide gura inainte. Crezi ca nu se poate? Pai, tu cum faceai? N-ai invatat nimic? Mergi cu tupeu la procurori mai mari decat tine si spune-le sa-i dea in primire pe sefii lor, indiferent cat de sus ar fi acum. Ce, tu nu cereai clientilor sa-ti dea in primire demnitarii pe care voiai sa-i infunzi la dispozitia altora sau pentru panoplia ta? Toarna, Portocala, toate blaturile dintre judecatori si SRI, dintre procurori si acelasi SRI. Fara teama, Portocala. Fa exact ce au facut cu tine serviciile. Te-au folosit pana ce ti-au tras un sut in fund. Acum, paradeste-i si tu. Erai barbat cand voiai sa te culci cu alea de prin dosare. Fii barbat si acum.

author avatar
Valentin Boeru
1.575 afisari

1 COMENTARIU

  1. Degeaba,indemnul este binevenit,ar da dovada ca are sange in instalatie,dar pana la proba contrarie partapulea asta este o…zdreanta.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger