AcasăNewsPonta vrea si el o felie din Coalitia pentru Familie

Ponta vrea si el o felie din Coalitia pentru Familie

Cand interesul iti poarta fesul prin curtea Catedralei Mantuirii Neamului

Catedrala Mantuirii Neamului va ramane in picioare si dupa ce istoria va sterge pana si ultima urma din mizeria sociopata numita #Rezist. De rezistat va rezista Biserica lui Hristos, nu neomarxismul ateu promovat cu inversunare de multinationalele care trambiteaza era globalismului.

Cand interesul iti poarta fesul prin curtea Catedralei Mantuirii Neamului

Imaginile cu zecile de mii de romani care au indurat gerul la sfintirea altarului pe unii i-au insufletit, iar altora le-au dat de gandit. Printre ei, si stigmatizatul Victor Ponta, grabit sa prinda ultimul val al electoratului crestin-ortodox, desi focul Colectiv inca mai arde in sufletul poporului.

Cand in Romania se vorbea despre apararea familiei traditionale, propovaduitoare a valorilor ortodoxe, fostul premier scuipa peste esenta referendumului. Sub pretextul unor calcule electorale efectuate de Liviu Dragnea, Victoras infiera cu manie progresista initiativa partidului care l-a chiuretat: „Sa faci un referendum pe tema familiei traditionale este impotriva intereselor Romaniei. E o prostie! Nu e ceva, nu e o conspiratie sorosista. Este, pur si simplu, o prostie!”. Despre Biserica Ortodoxa, „care e prinsa in tot felul de scandaluri”, aceeasi parere, doar nu se cadea sa treaca pe langa asemenea pleasca de subiect fara a lovi si in „maica neamului romanesc”. Acum, dupa ce Patriarhul Daniel a sfintit altarul celei mai impunatoare catedrale ortodoxe din lume, iar zeci de mii de romani s-au imbulzit sa marcheze momentul, Victorut are temele la zi si dovedeste ca este un politician silitor. Calculele lui arata ca, de fapt, referendumul ala n-a fost chiar o pierdere de vreme. Coalitia pentru Familie inseamna patru milioane de voturi , o felie din acest tort dorind si clica Pro Romania.

Avocatul “pupatorilor de moaste”

Catedrala este „un simbol national”, zice pohtaciul Victor. Ce spui, coane? Nici n-a inceput campania electorala si deja ai primit ordine sa-ti indrepti privirea spre bazinul ortodoxiei, asa-i? Interesul poarta fesul si pe tine Serviciile te-au ghidonat spre CpF, ca da bine in momentul asta sa pozezi aparatorul „pupatorilor de moaste”. Intr-o postare pe Facebook, Ponta s-a facut avocatul BOR si se bate cu pumnul in piept pentru dreptul romanilor de a avea un simbol national in Anul Centenarului. „Consider ca in formarea si supravietuirea noastra ca natiune religia crestin-ortodoxa a avut un rol esential care trebuie recunoscut, apreciat si respectat. Daca nu avem destule spitale, scoli, drumuri sau parcuri sa stiti ca nu este din vina Catedralei; daca vreti sa facem ceea ce este nevoie in Romania nu trebuie sa ne multumim cu tinte false si ipocrizie – ci doar sa alegem bine pe cei care merita sa ne conduca si sa construim impreuna! PS 1 – in perioada in care am fost premier am sprijinit si constructia Catedralei, dar si spitale, scoli, sali de sport, drumuri si lucrari publice”. Asa-i, primul-ministru Victor Ponta a sprijinit spitalele, dovada profesionalismul cu care guvernul sau a tratat cazul Colectiv. Nu te vom uita niciodata, o, tu, binefacatorule!

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
257 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger