AcasăNewsPonta vorbind despre noul proiect: nu mi-am propus sa rup PSD-ul

Ponta vorbind despre noul proiect: nu mi-am propus sa rup PSD-ul

Flancat de Daniel Contantin si Sorin Cimpeanu -doi fosti ministri, actualmente deputati, Victor Ponta a anuntat ce isi propun cei trei, in calitate de sustinatori ai proiectului politic „altfel”, numit „Pro Romania”.

„Cred ca o sa putem face o politica altfel, de care Romania are nevoie”, a declarat Victor Ponta, in urma cu scurta vreme.

Fostul prim-ministru – la momentul de fata membru, la randul sau, al Camerei Deputatilor – a sustinut ca toti cei trei sunt pregatiti, pe fondul anuntarii proiectului, sa apara „acuzatii” si „tot felul de soparle”.  In alta ordine de idei, fostul sef al Partidului Social Democrat a facut referire si partidul condus de Liviu Dragnea. „Nu mi-am propus absolut deloc, nici eu, nici colegi mei, nici sa rup PSD-ul (…) acolo am crescut politic (…) nu ne intereseaza nicio functie”, a mai spus Ponta, de la sediul Pro Romania.

La randul sau, Constantin a tinut sa asigure ca proiectul politic in cauza „va fi sincer”. „N-avem interese imediate. Nu vrem sa intram la guvernare in 2017”, a mai adaugat fostul vicepremier, explicand ca atentia celor trei se canalizeaza pe europarlamentarele din 2019.

64 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger