AcasăNewsPonta si Constantin fac pe martirii

Ponta si Constantin fac pe martirii

Doua tinere sperante ale PSD si ALDE care pun la grea incercare nervii seniorilor Dragnea si Tariceanu

Daniel Constantin a luat exemplul lui Victor Ponta si forteaza excluderea sa din ALDE pentru a putea imbraca haina de martir. Scop pe care, spre deosebire de amicul pesedist, si l-ar putea atinge.

Doua tinere sperante ale <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagpsd title=PSD data wpil keyword link=linked>PSD<a> si ALDE care pun la grea incercare nervii seniorilor Dragnea si Tariceanu

Racait de Victor Ponta, care viseaza si el la un martirat social-democrat, Liviu Dragnea si-a tinut nervii in frau si si-a lasat mofluz rivalul. Mai putin rabdator din fire, Tariceanu a lasat tandara sa-i sara si, chiar daca recunoaste public ca Daniel Constantin ”forteaza excluderea din partid”, spune ca acesta si-ar putea vedea visul implinit la Congres. Desi riscul asumat de Tariceanu (respectiv acela ca unii parlamentari ALDE sa-l urmeze pe Constantin in surghiun) pare foarte mare raportat la stabilitatea actualei majoritati parlamentare, realitatea este ca UDMR-ul poate oricand sa umple eventualele goluri, prin urmare alianta PSD–ALDE nu are de ce sa-si faca probleme. Probleme va putea avea in schimb Daniel Constantin, care are mari sanse sa se trezeasca redus la statutul de parlamentar oarecare daca prietenul Ponta nu-si va mobiliza gasca de pesedisti rebeli si nu-i va pune sula-n coaste lui Dragnea. Ceea ce, fie vorba intre noi, este scenariul cel mai probabil, dat fiind faptul ca Ponta este mare amator de macait dar detesta sa-si asume un risc concret – cum ar fi de exemplu punerea pe roate a unui nou partid.

Fostul premier cocheteaza iar cu nationalismul     

Gata oricand sa se aseze la o masa intinsa de altii, Ponta ii incurajeaza din tribuna pe nationalistii din PRU si Partidul Forta Nationala sa se uneasca si sa faca o formatiune viabila – taman buna sa o culeaga el daca va ajunge sa se coaca. Iar ca sa nu para ca urmareste un interes meschin, Ponta a sustinut ca si Romania duce lipsa de ”un partid cu adevarat nationalist” si a urat un sincer ”succes” PRU si PFN. Succes de care fostul premier PSD spera sa se poata bucura chiar el, la adapost de mustata lui Liviu Dragnea, in nefericitul caz in care acesta din urma va supravietui in fruntea PSD.

author avatar
Simona Badulescu
305 afisari

1 COMENTARIU

  1. Romanii trebuie sa afle DE CE ROMANIA ESTE CONDUSA DE CATRE OLIGARHI si BORFASI.
    România a intrat în punctul mort imediat dupa 1989(strainii stiu mai de mult treaba asta), DUPA CE MAFIOTII SI TRADATORII DE NEAM AU CAPTURAT ROMANIA.
    -IN CE TARA DIN FOSTUL C.A.E.R. S-A MAI INTAMPLAT CE S-A PETRECUT IN RO IN 1989 CU MORTI, TERORISTI SI CU IMPUSCAREA SEFULUI STATULUI SI A SOTIEI SALE ???
    – IN CE TARA S-A DISTRUS ECONOMIA SI INDUSTRIA in special DUPA 1989???
    – IN CE TARA SE VINDE PAMANTUL TARII LA BUCATA SAU LA TARABA???
    – IN CE TARA S-AU DISTRUS PADURILE, fauna si piscicultura CA IN RO???
    – IN CE TARA ALESII POPORULUI SUNT IMPOSTORI, SEMIDOCTI, MAFIOTI, etc(parlamentarii, primarii, consilierii de primarii, LIDERII DE SINDICAT , etc) POT OCUPA MAI MULT DE DOUA MANDATE si sunt BOGATASII societatii , IAR CANDIDATII NU SUNT SELECTATI PE BAZA CRITERIILOR DE PERFORMANTA (INTEGRITATE, COMPETENTA, EXPERIENTA, CARACTER, MORALITAT ETC) ???
    – IN CE TARA DIN LUME EXISTA “HOTIE LEGIFERATA” NOMENCLATURISTII SI-AU FACUT SALARII SI PENSII SPECIALE IAR ANUMITI MAFIOTI POT INCASA DIN BUGETUL STATULUI IN ACELASI TIMP SI PENSIE (in unele cazuri speciala) SI SALARIU, BATJOCORIND BANUL PUBLIC???
    – IN CE TARA DIN LUME CRIMINALII VINOVATI PENTRU MORTII DIN DECEMBRIE 1989 , FAC LEGI SUNT DEMNITARI SI SUNT APRECIATI CA REVOLUTIONARI UNII SI CU MERITE DEOSEBIE SI PRIMESC in mod abuziv O MULTIME DE PRIVILEGII SI DREPTURI,(batjocorind o natiune) IN TIMP CE DOSARUL REVOLUTIEI NU ESTE SOLUTIONAT CI TERGIVERSAT SAU „OMORAT”??? SOLUTIONAREA DOS. REVOLUTIEI AR PUTEA SCOATE LA IVEALA CA ACESTI FALSI REVOLUTIONARI, CE JUPOAIE DE 27 DE ANI STATUL FARA NESIMTIRE, SUNT DE FAPT TERORISTII criminali.(Solutionarea cu obiectivitate si celeritate a DOSARULUI in cauza se poate rezolva numai de catre TRIBUNALUL PENAL-militar INTERNATIONAL DE LA HAGA, care a solutionat si DOSARUL MILOSEVICI).

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger