AcasăNewsPonta si Antonescu o dau in bara cu listele electorale

Ponta si Antonescu o dau in bara cu listele electorale

O mare parte a parlamentarilor PSD se considera tradati de conducerea partidului, dupa ce promisiunea ca isi vor pastra colegiile nu a fost respectata.

Promovand traseisti si nou veniti pe listele electorale, Crin Antonescu si Victor Ponta si-au urcat colegii in cap

Obsedant repetata de Victor Ponta, promisiunea ca fiecare ales social-democrat ramane pe locul lui si va beneficia automat de un nou mandat s-a infipt in creierul pesedistilor. Convingerea ca se vor capatui fara doar si poate cu un loc de parlamentar in legislatura 2012 – 2016 s- a risipit insa pentru multi actuali deputati si senatori, care au aflat cu surprindere ca ”centrul” si-a trimis favoritii (sau obligatiile, dupa caz) sa candideze in colegiile lor. Ramasi pe dinafara sau trimisi sa candideze pe la Cuca Macaii (varianta fericita), pesedistii jura acum in barba ca nu-si vor ierta liderii. Din pacate pentru unitatea partidului, festa jucata colegilor ghinionisti nu le pica prea bine nici norocosilor care si-au pastrat locurile. Nu de alta, dar realizeaza ca oricand le poate veni si lor randul. ”O sa vedeti ca, pe viitor, parlamentarii nu vor mai tine cont prea mult de partid, ci vor juca pe cont propriu”, profetesc de pe acum voci dezamagite.

Liberalii inghit si ei cu noduri ”traseistii”

Puternice tensiuni se regasesc si in PNL, dar pe alt motiv: masiva prezenta a ”traseistilor politici” pe liste. Chestie care calca rau pe nervii multor liberali, dar toti fac ciocul mic ca nu cumva criticile lor sa ajunga la urechile sefului Antonescu, repede varsator de sange de liberal cartitor. Sustinut de Andrei Chiliman (care i-a asigurat si colegiul), Ludovic Orban face exceptie si acuza deschis : ”Mi-am racit gura de pomana, pe listele USL vor fi aproximativ 50 de traseisti, plus vreo 20 de PC-isti”. Adoptand un rol de prooroc pesimist, Orban sugereaza si ca traseistii omeniti de USL cu mandate de parlamentar ar putea, la o adica, sa paraseasca barca Uniunii, obligand-o astfel sa esueze din nou in balta opozitiei, dupa alegerile din decembrie: ”Sunt tare curios ce vor face acestia daca Basescu va refuza sa-l desemneze premier pe candidatul propus de USL si va propune un alt candidat. Nu cumva pentru a guverna 6 luni am riscat guvernarea pe urmatorii 4 ani? Sa dea Dumnezeu sa nu am dreptate”.

author avatar
Simona Badulescu
325 afisari

1 COMENTARIU

  1. politica e o curva… cei ce tot comenteaza sunt impertubabili in credinta lor pentru o anumita tabara politica… TOATA LUMEA VREA SA MANINCE O PIINE… DAR MAI INCERCATI SA VA UITATI IN GRADINA VOASTRA, APOI IN GRADINA CELORLALTI… si daca mai aveti timp si NU NUMAI INTERESE, INCERCATI SA VEDETI LUMEA!!! Lumea asa cum e!!! Unii simplii si cu frica lui DUMNEZEU, altii smecherii, unii saraci cu grija zilei de miine, altii care sfideaza orice legi inclusiv cea prin care au averi dar NU platesc impozite, unii care respecta legea (cel putin incearca), altii care sfideaza oamenii legii… si multe alte exemple asemenatoare… OARE SUNTETI IN STARE???

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger