AcasăNewsPonta si Antonescu isi dau castane politice

Ponta si Antonescu isi dau castane politice

Victor si Crin se au ca fratii. Ca fratii vitregi, care-si pun magiun pe clanta. Dupa ce se faulteaza in public, cei doi se grabesc sa dezminta, tot public, orice tensiune la nivelul USL.

Victor Ponta si Crin Antonescu nu pierd nicio ocazie sa se intepe unul pe celalalt

Ca doi parteneri de coalitie seriosi, Victor Ponta si Crin Antonescu incearca sa se anuleze unul pe celalalt. Ponta vrea sa-l faca pe Antonescu presedinte de carton, iar Antonescu vrea sa-i mai taie din elan si mai ales din putere lui Ponta. In rest, totul este bine. In USL este pace, liniste si flori pe camp.

Cine e mai frustrat in USL

Atunci cand nu pot sa se atace direct, cei doi co-presedinti ai USL o dau cu manta. Asa se face ca, deunazi, presedintele PNL s-a lansat intr-un soi de analiza psihologica, sustinand ca pesedistii sunt mai frustrati decat liberalii, dar nu stiu sa-si exprime trairile. ”Pesedistii in general sunt mai putin comunicativi, dar veti vedea si o mare mahnire in sufletele unora din PSD ca mai exista si altii la guvernare”, a afirmat Antonescu. In replica, liderul PSD a sugerat ca manierele colegilor de la PNL lasa de dorit si le-a multumit social-democratilor pentru eleganta de care dau dovada. ”Sunt foarte foarte fericit si recunoscator tuturor colegilor mei din PSD ca la noi lucrurile sunt disciplinate, sunt solidare. Sa nu-si inchipuie cineva ca in PSD nu vor unii sau mai multi sa candideze la functii, dar lucrurile astea le discutam intre noi, nu public si nu acoperind de fapt discutiile cele mai importante despre proiectele nationale si despre politicile publice”, a puncat Victor Ponta.

Premierul se da la ministrii PNL

Satul de fitele ministrilor PNL, care se tot plang ca au ramas fara obiectul muncii, premierul Victor Ponta le-a transmis  ca sunt liberi sa plece. ”Nu tin pe nimeni cu forta in Guvern. Nu sunt condamnati la locul de munca. Daca cineva nu e multumit de ce face la Guvern, pleaca si vine altcineva care e multumit. Amatori de functii de ministri sunt intotdeauna”, a afirmat Ponta. Declaratia nu i-a picat bine liderului PNL, care s-a grabit sa faca apel la ”maturitatea politica”. ”Premierul insusi e de multe ori nemultumit si nu pleaca acasa”, a mai precizat Antonescu.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
123 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger