Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Ponta s-a tradat singur

Ponta s-a tradat singur

Autor:

Victor Ponta nu a tradat. Ci s-a tradat, ceea ce este cu totul altceva. Si a facut-o singur, fara sa aiba nevoie de ajutor. A reusit, desi nu i-o ceruse nimeni, sa-si dea arama pe fata. Asa o fi simtit el nevoia, dupa ce a fost achitat de Inalta Curte in prima instanta si crezand ca acum a ajuns un fel de Dumnezeu al politicii. In realitate, Ponta nu a ajuns nici pana la gradul de mucenic-adjunct in calendarul bisericesc al celor pripasiti aiurea in Raiul PSD. Poate, cel mult, o fi fost un Cuvios Marturisitor pe la vreun serviciu de informatii.

 

ponta 2 Ponta s a tradat singur

Fostul premier renaste in politica pe usa din dos

Daca ar fi avut umor si soarta, Victor Ponta ar fi putut fi macar un soi de parintele Ghedeon, duhovnicul maicilor din romanul lui Damian Stanoiu. El este insa personajul urmarit si de noroc, dar si de ghinion, in egala masura. Ghinionul lui consta in aceea ca nu-l ajunge norocul.

Ora exacta in politica

Fostul premier cauta, acum, sa-si zugraveasca pe peretii bisericii politice o aura noua. El este cel care scapa PSD de tirania lui Dragnea, prigonitorul de sfinti. Sfinti de duzina, ca sa n-avem vorbe. Cei adunati in jurul lui – si asta nu o vede – nu sunt figuri de valoare. Ioana Petrescu, fost ministru de Finante, cea cu revolutia usturoiului si a batranelor care degera la coltul strazii, a trecut in nefiinta guvernamentala cu prima ocazie de remaniere pesedista. Fostul ministru al Turismului, Mircea Titus Dobre, s-a remarcat prin aceea ca a adunat mai multe certificate de atestare decat afisele care indica drumul spre Mamaia. Nicolae Banicioiu, fostul ministru al Sanatatii, a devenit cel mai bun numai pentru ca, dentist fiind la origine, tinea lumea cu gura cascata la guvernarea Ponta ca la minunile Sfantului Sisoe. Cu astia, si nu sunt toti si nici n-am chef sa-mi pierd vremea cu ei, Ponta vrea sa faca revolutie, bagand in fata partidul Pro Romania. Un partid care, crede el, va ajunge sa dea ora exacta in politica. Poate dupa ceasul din gara, care arata cate zeci de mii de minute intarzie trenurile intr-un an.

Videochat politic

Va mai aduceti aminte cand conasul Ponta a acceptat linistit sa-i apara poza pe afisele electorale ale Partidului Romania Unita, al lui Bogdan Diaconu? Sebastian Ghita, un alt sfant politic cazut in dizgratie, declara atunci ca o buna parte din PSD va alege calea cea dreapta si va cauta sa se alature PRU. Ce tampenie! Asta nu a fost tradare, cred eu. Ci, mai degraba, un casting cu poze, ca la un videochat pentru un partid care abia a reusit sa stranga 2,5 la suta la Camera si tot atat la Senat. Ca nu va ataca niciun fost coleg din PSD, ca nu va lupta impotriva partidului care l-a consacrat si l-a facut premier, sunt doar vorbe de claca la birtul politic. Acum, pe bune, ce voiati sa spuna? Ca va ataca PSD si va da cu bolovani in el la tot pasul? Ca il va toca pe Dragnea pana il va face praf si ii va sfarama partidul? Aiurea! Au fost doar vorbe  de ademenit clientii la videochatul unde Ponta inca nu-si dezvelise goliciunea.

Osciorul lui Victoras

Daca Victor Ponta ar fi smuls din PSD oameni cu greutate, m-as fi gandit la o tradare in adevaratul sens al cuvantului. Ce a strans langa el, pana acum, nu sunt decat niste nefericiti care au alergat dupa fenta. Mi-e greu sa ma pronunt daca vor fi singurii. Poate mai pleaca si altii, la fel de inutili in PSD, cum vor fi si in Pro Romania. Fostul premier nu lucreaza la calitate, ci la bucata. A dat deja peste cap ecuatia puterii in Camera Deputatilor, de cand si-a facut un grup parlamentar fara sa participe la alegeri. PSD va trebui, intr-un fel sau altul, sa ceara sprijinul UDMR si al minoritatilor pentru a se impune. Mie, insa, mi se arata ca o alta farsa, o alta fenta dupa care vor fugi multi. Cred ca Ponta, mai degraba, este cel care va cauta sa-i aduca la tratative pe minoritari si udemeristi prin stratagema asta. Un fel de discutati cu mine, nu cu Dragnea. Ponta, marele lider inchipuit, profita de orice luare de pozitie a PSD, pe care il ridiculizeaza ca s-a redus la stadiul de yesmeni adunati in jurul lui Dragnea. Ce adanc ai grait, bibicule. Cei adunati in jurul tau ce sunt? Mie mi se pare ca sunt fripturisti politic, adunati sa te aprobe si sa le dai un oscior de ros. Cat de mic. Si care, cand vor termina carnea de pe el, vor pleca la alt partid. Atunci sa vezi tradare, nu gainaria asta ieftina, de acum.


2 comentarii to Ponta s-a tradat singur

 1. Anonymous

  Pro tv Romania va intra in viitorul parlament european sau din colonie numai daca stapanii lui vor reusi sa falsifice la greu voturile.Pontakul si-a dat toata arama pe fata,i se vede bronzul aramiu de la distanta.Acest partid televizor va urma drumul celor care s-au rupt din alte partide inclusiv din psd.

 2. Kennedy

  VICTOR PONTA LA PARIS

  „Palmaresul DST-ului (Direction de la Surveillance du Territoire – Direcția de supraveghere teritorială, fost departament al serviciului de informații francez) în materie de descoperire a reţelelor de spionaj străine în Franţa, este apreciabil. Cu atât mai mult cu cât majoritatea afacerilor grave de spionaj n-au fost, din păcate, niciodată făcute publice, din motive ce ţin de înalta diplomaţie. Una dintre marile reușite ale DST este neutralizarea unei reţele de spionaj din care făcea parte și fostul prim ministru Victor Ponta.

  Agentul Francez: L-am luat uşor, întrebându-l unde a locuit la Paris. Nu știa că a fost filat 24 de ore din 24. Începutul anchetei a avut loc la secţia de poliţie pariziană care îl arestase pentru furt de bani şi alimente de la McDonalds, unde găsise de lucru. Deci situaţia lui era fără ieşire. I-am pus pe masă două coli de hârtie şi Codul penal francez.

  L-am întrebat, ca din întâmplare, cum de vorbea în argou într-un timp aşa de scurt, şi dacă nu a învăţat franceza acasă. Aveam informaţii de la Nancy că vorbea această limbă specifică de la sosire, spre uimirea tuturora.

  Devenise nervos şi mâinile îi tremurau. L-am întrebat cine i-a aranjat voiajul spre Franţa. Ne-a spus că profesoara de franceză. Când l-am contrazis spunând că profesoara de istorie l-a trimis spre Nancy, a rămas cu gura căscată. Profesoara de istorie a domnului Ponta a fost doamna Stamatoiu, iar dacă numele ei nu vă spune nimic, aflaţi că era soţia celebrului Aristotel Stamatoiu, fostul șef al Centrului de Informaţii Externe din cadrul Direcţiei Securităţii Statului.

  Nu a negat că e homosexual! I-am pus fotografiile cu orgiile respective pe masă. Acestea se găsesc în „Dosarul de urmărire Victor Ponta – cetăţean român”. Le au şi ruşii, ceea ce este grav. KGB-ul îndeosebi a folosit homosexualii deseori, deoarece aceştia au deja un tip de organizare în reţea, au coduri de comunicare şi au obişnuinţa conspirativităţii.

  M-a ajutat situația. Victor Ponta purta un tricou cu Guevara. Într-o fracţiune mi s-a luminat mintea. Legătura cu ruşii se face prin serviciul secret cubanez! Ambasada Republicii Cuba la Paris a transformat zidului Berlinului, luând astfel locul în centrul nevralgic al spionajului pentru Europa. La nivel operativ există relaţii strânse cu serviciul rusesc, bazate pe acordul de colaborare militară între Rusia şi Cuba semnat în anul 1993.

  L-am întrebat pe Ponta dacă are prieteni cubanezi sau din America latină. La Paris activau cel puţin 100 de agenţi specializaţi în operaţii speciale. Un dezertor specializat în filaj afirmase că fusese recrutat la vârsta de 19 ani ca şi Ponta, alegându-se cu precădere copii ai funcţionarilor guvernamentali sau din armata franceză.

  Ponta a fost arestat în camera lui de hotel la Saint Denis, o suburbie a Parisului. În cameră s-a găsit o sumă uriaşă de bani în diferite valute, în special dolari americani, droguri extrem de puternice şi periculoase, dar ce atrăgea atenţia era numărul de paşapoarte (16 la număr). Deveniseră evidente legăturile acestuia cu lumea interlopă. Trebuia să stabilim dacă activa într-un grup organizat şi eventualele legături cu serviciul român, cubanez sau chiar rus.
  L-am surprins cu o întrebare. Unde ai învăţat să furi portofele? La Paris sau la școala serviciilor române de informații, înainte de plecare? Avea minciuna în sânge, aşa că am hotărât să-i arăt nişte fotografii făcute de oamenii noştrii de la Bucureşti.
  Gard în gard cu Liceul „Ion Neculce” era şi sediul UM 0920/V1 Spionaj Politico-Economic pe Europa, situat exact în spatele Primăriei Sectorului 1. Ce căutai, monsieur Ponta, la această instituţie?
  Nu era prima arestare la Paris. Ponta a fost prins într-o noapte de poliţiştii parizieni în celebra pădure Bois du Boulogne de lângă Paris, îmbrăcat în femeie. Putem râde, unii se simt oripilaţi, dar pentru un spion contează foarte mult locul unde primeşte informaţiile de la surse şi unde, la rândul lui, transmite mai departe ce au de făcut respectivii agenţi/coordonatori de celulă/surse. Bois du Boulogne, pădure recunoscută pentru traficul de droguri, prostituţie, sex în aer liber, faună infracţională extremă, reprezenta locul prielnic pentru aşa ceva: ai idee care sunt infractorii adevăraţi şi sursele poliţiştilor, poţi observa mai uşor dacă eşti filat, mesajul este camuflat perfect etc.
  După acest incident, s-a mutat la un anume Marin Bobeică, spion român la Paris, cunoscut ca homosexual. Acesta era cunoscut de noi pentru legăturile cu un grup de gay ruşi. Toţi agenţii trimişi de serviciul român erau homosexuali ca şi Ponta.
  Astfel, sub ochii noştri se forma o formidabilă reţea de penetrare, compusă din agenţii ruşi, români şi cubanezi. Era reţeta lui Caraman. Între 1960 și 1965, Mihai Caraman a reușit să creeze cea mai puternică rețea de spionaj care a reușit să penetreze vreodată NATO. Omul cheie în această rețea era un funcționar homosexual al organizației nord-atlantice. Furnizorul de informații era un anume Robert van der Vielle, șeful Biroului de documente secrete al sediului NATO din Franța. Caraman a fost primul şef al SIE (Serviciul Extern de Informații). Generalul Ștefan Kostyal a fost cea mai puternică verigă a KGB în România. Acesta l-a luat pe Victor Ponta sub aripa sa protectoare în decembrie ʼ89.
  Întrebarea mea l-a luat pe surprindere pe tânărul Ponta:
  – Este adevărat că i-ai băgat pistolul în gura lui Ilie Ceauşescu, fratele dictatorului?
  Am bătut cu pumnul în masă.
  – Ai aflat codul conturilor din străinătate la care aveau acces doar fraţii Ceauşescu?
  Ceauşescu a fost torturat pentru a se afla conturile, la Târgovişte, înainte de a fi împuşcat!
  L-am sunat pe Pacepa (fost șef adjunct al Departamentului de Informații Externe al României comuniste și consilier personal al președintelui Nicolae Ceaușescu) dorind să aud opinia sa în legătură cu cazul Ponta, din perspectiva actuală. L-am felicitat pentru numirea sa ca şef al Contraspionajului American pentru Europa de Est şi ţările baltice.
  Reporter: Crezi că Victor Ponta a fost dublu spion?
  A.f.: Dragul meu, întrebarea este pusă greşit. Din aceste organizaţii nu se poate ieşi… decât cu picioarele înainte! România antrena spioni sexuali pe care îi trimitea în vest. Unul din ei a fost şi este Victor Ponta. Țările foste comuniste foloseau bărbaţi „antrenaţi” în arta sexului pentru a spiona statele vestice. În România existau 150 de „case sigure” unde un „ilegal” petrecea între trei şi opt ani învăţând doar despre sex, şi totodată dobândind un accent perfect în limba ţării.
  Reporter: Aşa cum spuneai, Ponta vorbea în argou parizian înainte de a pune piciorul în Franţa.
  A.f.: Victor Ponta poseda contul din străinătate al lui Ceauşescu.
  Două vorbe despre conturi: la ele aveau acces doar fraţii Ceauşescu. Nici măcar Elena nu avea acces. Fiecare din ei cunoştea numai jumătate din cont. Ca să devină funcţional, datele trebuiau să fie puse laolaltă… Prin torturarea lui Ilie Ceauşescu, Victor P. a intrat în posesia contului. Aveam dovada faptului că Ponta este agentul ruşilor. Vroiam să o întrebuinţez la momentul potrivit.
  Harold J. Nicholson, ofițerul cu cea mai înaltă poziție în cadrul agenției care a trădat în favoarea unei țări străine, a fost șeful celulei CIA de la București în perioada 1990-1992. Anchetat de americani, el a predat lista agenţilor români racolaţi de KGB. Ponta apărea pe această listă.
  Mai multe servicii occidentale s-au arătat interesate de „dosarul de urmărire” a cetăţeanului român Victor Ponta – Paris. El se află în arhivele serviciului francez, am fost abordat direct în calitate de specialist în acest dosar, de colegii mai noi din serviciile germane, engleze şi americane. Chiar și un agent al Interpolului s-a arătat interesat de cazul fostului prim-ministru român. https://www.youtube.com/watch?v=C2lWAg01Ykk


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!