AcasăNewsPonta s-a autodetonat in razboiul cu Dragnea

Ponta s-a autodetonat in razboiul cu Dragnea

Marian Vanghelie a ”arbitrat” meciul Dragnea – Ponta dandu-i cartonas rosu celui din urma

Iesit la contraatac convins fiind ca il va face praf pe Liviu Dragnea, Victor Ponta a cazut prada amintirilor declansate pesedistilor de el insusi.

Marian Vanghelie a arbitrat meciul Dragnea Ponta dandu i cartonas rosu celui din urma

O elementara logica ne spune ca Dragnea si Ponta emit amandoi in eter un amestec (rau mirositor) de adevaruri si minciuni, referitoare atat la ”statutul paralel” cat si la istoria recenta a PSD. O istorie marcata de spectaculoase urmariri/arestari si numiri/demiteri in functii din care Ponta si Dragnea extrag doar atat cat le trebuie pentru a se infunda reciproc. In plus, este clar ca Ponta spera sa pescuiasca ceva pesedisti pentru noul sau partid, timp in care Dragnea incearca sa-si securizeze PSD-ul impotriva unor eventuale migratii. Culmea este ca, desi Liviu Dragnea este departe de a fi un lider de partid iubit si pretuit, cel care si-a luat-o in freza este Victor Ponta! Si asta pentru ca amintirile din copilaria sa de presedinte al PSD, narate chiar de el, au dat cep unor vechi ranchiune si frustrari de partid.

Vanghelie il face knock-out pe fostul lider PSD

Inca de la debutul problemelor sale penale, Marian Vanghelie a sustinut ca tot necazul i se trage de la Victor Ponta si unul dintre cei doi nasi ai sai – Gabriel Oprea. Acum, a detaliat povestea. ”Victor Ponta si-a batut joc de PSD”, a debutat in forta Vanghelie, inainte de a povesti cum Ponta a negociat lista arestatilor din PSD cu George Maior si Ilie Sarbu  (respectiv cu seful SRI si al doilea nas plus socrul lui Ponta): ”Era o lista cu 15 persoane, unele incomode pentru ei. Unele persoane cred ca veneau din partea lui Ponta, altele din partea sistemului. Ilie Sarbu cred ca a participat la aceasta mizerie pentru ca era nevoie de experienta lui, el cunostea partidul. Suntem in anul 2018, multi colegi de-ai mei sunt in puscarie pentru aceste negocieri facute de unii si acceptate de altii”. Odata pornit, Vanghelie a insirat si alte pacate ale lui Ponta: l-a vandut pe Mircea Geoana (”A vorbit in ziua alegerilor cu toti care erau acasa la Gabriel Oprea”), a sustinut numirea Codrutei Kovesi la DNA si a Alinei Bica la Ministerul Justitiei (ca secretar de stat), a contribuit (alaturi de Gabriel Oprea in special) la arestarea lui Adrian Sarbu si a lui Dan Diaconescu – pe scurt a facut numai ”nenorociri”.

Pesedistii au sarit sa-i dea dreptate lui Vanghelie

”Eu pot sa confirm ca Marian Vanghelie m-a sunat in anul 2014, dupa ce luasem apararea unei persoane condamnate pe nedrept, si mi-a spus <<De ce nu iti vezi tu de treaba ta acolo la Craiova. Uite, ai intrat pe o lista si o sa inceapa sa iti faca un dosar>>. La nici o luna, a inceput deja sa se fabrice dosarul meu”, a confirmat Lia Olguta Vasilescu spusele lui Vanghelie. ”Aceasta lista a existat. Spun ca Marian Vanghelie are dreptate”, a sustinut si fostul primar al Iasiului Gheorghe Nechita. ”Victor Ponta a fost in PSD un cal troian manevrat de Traian Basescu, Elena Udrea si de alti oameni cu influenta din statul roman. A facut tot ce a putut sa anihileze liderii PSD din teritoriu. Dottore Victor Viorel Ponta a fost pentru PSD cum a fost Beria pentru societatea rusa din perioada interbelica”, a rabufnit si Horia Nasra, liderul PSD Cluj.

author avatar
Simona Badulescu
521 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ar cam fi timpul ca Ponta, calul troian din PSD, facut si nascut de statul paralel prin Grupul de la Cluj, sa-si asume o identitate politica. Stim de la el ca n-a votat niciodata un candidat la presedintie pesedist ( s-a votat pe sine, dar stim ca nu era pesedist, cum nu e nici acum), nici macar, atunci cand era platit ca sef de campanie, cum a fost cu Geoana, deci, se presupune ca are alta vocatie politica, sau, securist (acoperit) fiind, deci militar, n-are voie sa faca politica si joaca dupa partitura. Si daca-si scrie memoriile, ca alta cale nu vad pentru el, ca primadona lacramoasa, sa ne spuna si cum si cu cine a reusit sa-l tradeze pe Nastase pentru Geoana si pe Geoana pentru Basescu.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger