AcasăNewsPonta, rabufniri de pubertate

Ponta, rabufniri de pubertate

Eliminat de la masa jocului, Ponta scoate limba la Dragnea

Victor Ponta nu mai suporta sa fie tinut pe bara politica. Nu-si mai poate tine nervii in frau si il ataca zilnic pe Liviu Dragnea, ca un pusti nevricos caruia i s-au confiscat jucariile.

Eliminat de la masa jocului Ponta scoate limba la Dragnea

Ca dovada ca vede rosu in fata ochilor imediat ce i se pomeneste de Dragnea, Ponta a inceput sa rabufneasca si la lumina zilei, nu numai la adapostul Facebook-ului.

PSD si Romania nu pot fi conduse ca CJ Teleorman”

Fostul premier se arunca mai nou asupra prazii sale preferate imediat ce i s-a pune un microfon sub bot, asa cum a facut de exemplu ieri, pe holurile Parlamentului, atunci cand ziaristii l-au intrebat pe cine anume vrea ”sa salveze” din barca PSD-ului condus de Dragnea. ”Nu cred ca PSD si Romania pot sa fie conduse precum Consiliul Judetean Teleorman. PSD trebuie condus ca si alt partid national. Cum se conduce CJ Teleorman? Unul singur gandeste si ceilalti <<munceste>>”, a raspuns sarcastic Ponta, lansand practic cel mai dur atac public impotriva liderului Liviu Dragnea. Iar ca sa fie clar ca nici macar zdrentele nu au mai ramas din amicitia cu actualul sef pesedist, Ponta s-a referit si la pedigriul politic corcit pe care il poseda Dragnea: ”Am vazut ca domnul Dragnea ma tot trimite la alte partide. Eu nu am fost decat in PSD, nu la alte partide, dansul a mai fost la alte partide (la PD – n.r.)”. Altfel spus, social-democratii ar trebui sa ia aminte la faptul ca Dragnea este un biet imigrant in partid pe cand Ponta este un adevarat pesedist pur-sange. Sufocat de propriile refulari, Ponta a continuat in crescendo profetind ”disparitia” lui Dragnea: ”Am vazut ca Bogdan Diaconu nu mai este prieten cu Sebastian Ghita, ci cu Liviu Dragnea. Sa speram ca nu va disparea si Liviu”. ”Speranta” despre care Ponta a pomenit probabil cu degetele incrucisate, nu carecumva sa se implineasca. Dincolo de resentimentele lui Ponta, ofensiva lansata contra lui Dragnea este greu de inteles. Cu toate nemultumirile si frustrarile pesedistilor, starea generala din partid este departe de punctul critic care ar putea duce la o revolta interna reala sau la o scindare. Ceea ce inseamna si ca atacurile lui Ponta raman doar la nivel de ”rautacisme” bune eventual sa provoace un zambet, nu sa inflacareze multimea pesedistilor si sa o ridice contra lui Dragnea. Tinand cont de scorul cu care a fost matrasit Daniel Constantin in ALDE, este clar ca si  incercarea de a-l ”sparge” pe Tariceanu s-a dovedit a fi tot un mare fas, ca urmare marea rebeliune pusa la cale de Ponta se va limita tot la varsarea umorilor personale pe Facebook. Asta in cazul in care nu se va decide si sa toarne dulceata in sosonii lui Dragnea, ca pruncul alintat si nazuros descris de Caragiale.

Dragnea cumpara la bucata oamenii lui Ponta

Cu Ponta infipt in coasta, Liviu Dragnea nu sta degeaba ci incearca sa creeze brese in tabara rivalilor. Asa se face ca unul dintre emulii lui Ponta, Eugen Teodorovici, a fost numit pe nepusa masa presedinte al Comisiei de buget-finante din Senat. Pentru asta, PSD l-a ”degradat” pe cel care a ocupat pana ieri functia – senatorul social-democrat Viorel Arcas, care din presedinte al Comisiei s-a trezit peste noapte doar secretar. Cel mai pagubit este fostul secretar Stefan Mihu, pesedist si el, despre care partidul nu a pomenit nimic ceea ce inseamna ca a juns un simplu membru.

author avatar
Simona Badulescu
914 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger