AcasăNewsPonta: "NU dublam pensiile si salariile in 6 luni"

Ponta: „NU dublam pensiile si salariile in 6 luni”

Premierul desemnat Victor Ponta a declarat sambata, la lansarea candidatilor USL Bistrita-Nasaud, ca dupa ce USL va prelua guvernarea, „minuni intr-adevar nu se pot face”, ca nu se vor putea dubla toate pensiile si salariile in sase luni, dar ca inca din prima zi se pot respecta legile tarii.

Victor Ponta a declarat, in fata celor prezenti la Sala Polivalenta din Bistrita pentru lansarea candidatilor USL la alegerile locale, ca a discutat mult cu liderul PNL, Crin Antonescu, despre preluarea guvernarii in acest moment. „Vreau sa va transmit increderea mea, pe care am dobandit-o impreuna cu Crin (Antonescu – n.r.) discutand despre aceste decizii extrem de importante pe care, pana la urma, noi doi le-am luat. Daca lucrurile vor merge bine, este meritul tuturor, daca vom merge prost, este din cauza noastra, bineinteles. Dar asa este corect pentru un lider, sa isi asume aceste lucruri”, a spus el.

Victor Ponta a afirmat ca, impreuna cu liderul PNL, a ajuns la concluzia ca, in sase luni, nu se pot face minuni, iar USL nici nu va promite chestiuni precum dublarea pensiilor si a salariilor. „Am stat si ne-am gandit impreuna: minuni intr-adevar nu se pot face. Situatia tarii si a Europei este foarte dificila. Nu, nu o sa putem sa dublam toate pensiile si salariile in sase luni, nu vom putea face mii de kilometri de autostrada in sase luni, nu o sa putem sa reparam toate spitalele si toate scolile in sase luni. Nu se pot face aceste lucruri si nici nu o sa le promitem, fiindca nu vreau sa mai facem promisiuni de care nu ne putem tine. Lumea s-a saturat de promisiuni si de minciuni si caderea de ieri (vineri – n.r.) a Guvernului este rezultatul direct al mult prea multor promisiuni si minciuni de care oamenii s-au saturat”, a declarat Ponta.

author avatar
Ciprian Purice
373 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger