AcasăNewsPonta l-a confundat pe Stroe cu Dobre. Ce scuza a gasit premierul!...

Ponta l-a confundat pe Stroe cu Dobre. Ce scuza a gasit premierul! – VIDEO

In plina sedinta de Guvern, premierul Ponta l-a confundat pe Radu Stroe cu fostul ministru delegat pentru Administratie, Victor Paul Dobre. Seful Executivului s-a scuzat, insa, rapid pentru greseala. „Domne, pana la urma, bine ca n-ati zis Rus, ati zis Stroe”, a replicat liberalul.

Dorind sa afle cum decurg pregatirile pentru alegerile din decembrie, Ponta s-a grabit sa-i dea cuvantul ministrului Radu Stroe, in sedinta de Guvern de vineri. Pana aici, nimic iesit din comun. Doar ca premierul l-a confundat pe actualul ministru delegat pentru Administratie cu predecesorul sau, Victor Paul Dobre. „Daca tot suntem in formula cu prefectii si cu alte institutii din domeniu, domnul ministru Dobre, pe scurt, cum stam cu…”, a apucat sa rosteasca seful Executivului, inainte sa fie corectat de Radu Stroe.

Imediat ce si-a dat seama de greseala, Ponta a inceput sa rada. La fel, si ministrii prezenti la sedinta. Primul-ministru a gasit imediat si o explicatie pentru confuzia numelor celor doi demnitari. „Da, poate am avut ceva in minte. Domnul ministru Radu Stroe. Iarasi alegeri, iarasi liste acuma… e scuzabila. Va rog frumos cu listele si cu pregatirea pentru alegeri”, a continuat Ponta.

Un lucru e clar: premierul a intuit ca gafa nu va fi trecuta cu vederea in presa. „O sa fie singura stire de la videoconferinta asta”, a spus, razand, Victor Ponta.

La randul lui, liberalul Radu Stroe a ales sa glumeasca pe seama confuziei, inainte de a vorbi despre pregatiri, liste si alegeri: „Domne, pana la urma, bine ca n-ati zis Rus, ati zis Stroe”.

246 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger