AcasăNewsPonta inlocuieste sefii la Interne. Petre Toba, noul sef al Politiei!

Ponta inlocuieste sefii la Interne. Petre Toba, noul sef al Politiei!

Chestorul „Don Pedro” Toba

Chestorul Liviu Popa, seful IGPR, va fi inlocuit cu chestorul Petre Toba, acesta fiind la momentul actual responsabil de Departamentul de Ordine si Siguranta Publica din MAI.

Chestorul „Don Pedro” Toba

Chestorul Ioan Cabulea ar urma sa-i ia locul lui Petre Toba, in Departamentului de Ordine si Siguranta Publica, acesta urmand sa preia conducerea Politiei Romane, dupa cum au dezvaluit unele surse din minister.

Liviu Popa ar urma sa revina in teritoriu, la IPJ Bihor, institutie pe care a parasit-o in 2009, cand a fost numit sef la DGA, iar ulterior a fost numit, de Traian Igas, la conducerea Inspectoratului General al Politiei Romane. Toate schimbarile au fost hotarate de ministrul Administratiei si Internelor, Ioan Rus, in urma unor discutii pe care acesta le-a avut luni seara si marti dimineata cu cei in cauza. Propunerile ar urma sa fie inaintate primului ministru.

Chestorul Petre Toba, care din martie 2012 este sef al Departamentului de ordine si siguranta publica, a mai fost sef al Politiei Romane, intre 2009 – 2010.

author avatar
Ciprian Purice
562 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger