AcasăNewsPonta ii da replica lui Stefanescu: Rau e cand bufonul vorbeste in...

Ponta ii da replica lui Stefanescu: Rau e cand bufonul vorbeste in numele presedintelui

Remarca plastica a lui Stefanescu, cea cu „dracul”, nu a fost trecuta cu vederea de catre Victor Ponta.

Astfel ca n-a trecut prea multa vreme de cand secretarul general adjunct al PSD-ului transmitea, cu trimitere la actuala situatie tensionata din partid, ca „si-a bagat dracul coada” – la fel cum considera ca s-a intamplat in cazul Grindeanu (care a condus Guvernul rasturnat prin motiune de cenzura initiata de propriul partid) – cand pe „dracul” in cauza l-a identificat a fi fost Ponta, pana ce fostul premier pesedist sa ii dea o replica.

„De la Adrian Nastase incoace, cand preiei functia de presedinte al PSD, preiei si bufonul Regelui. Rau e cand bufonul vorbeste in numele presedintelui. (…) Domnul Dragnea cred ca trebuie sa conduca PSD-ul si nu o caricatura a fostului PRM”, a declarat Ponta, duminica, la Antena3.

author avatar
Cristina Stefan
193 afisari

1 COMENTARIU

  1. Motivul real pentru care Dragnea ii vrea capul lui Tudose, este acea lege ilegala pentru TRANTORII urmasi a TRADATORULUI INCESTUOS Mihai Viteza, Margareta Buzdugan I si tov R. Duda, lege care prevede o alocare bugetara anuala de 25 milioane de euro pe timp de 49 de ani, fara ca sa se dea vreo socoteala asupra cheltuirii lor.Din acesti bani ar trebui sa se infrupte si initiatorii legii, Penalii Dragnea si Tariceanu, si nu vor sa le scape cascavalul printre degete din cauza lu Tudose.In timpul cat PSD se lupta pentru Ciolan, CRIZA MONDIALA se apropie repede de Romania, dar Spalatii pe creiere sunt tranchilizati cu tembelizoarele si se vor trezi la realitate in timpul crizei, cand de foame,vor paste iarba pe malul Dambovitei si vor plati cele 25 de milioane anual catre escrocii sus-amintiti.TREZITI_VA !!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger