AcasăNewsPonta ii baga prima stramba lui Dragnea

Ponta ii baga prima stramba lui Dragnea

Razboiul dintre cei doi politicieni se amplifica de la o saptamana la alta

Limitarea aplicarea split TVA doar la firmele care au contract cu statul si eliminarea majorarii accizei la carburanti au vizat de fapt doar afectarea imaginii liderului PSD.

Razboiul dintre cei doi politicieni se amplifica de la o saptamana la alta

Modificarile operate de Comisia de buget senatoriala condusa de Eugen Teodorovici (inca pesedist cu carnet de partid dar recunoscut ca fiind un apropiat al lui Victor Ponta) sunt pe gustul mediului de afaceri si al publicului larg, dar nu au acordul PSD-ului, dovada clara in acest sens stand reactia lui Liviu Dragnea. ”Teodorovici nu inseamna PSD, mai suntem 2-3 pe aici”, a comentat sarcastic si vadit iritat Dragnea, acesta lasand sa se inteleaga si ca pe Teodorovici il pasc niste consecinte.

Modificarea split TVA si eliminarea accizei, capcana pentru liderul PSD

Consecinte concretizate cel mai probabil in pierderea sefiei Comisiei de buget din Senat, functie aflata in panoplia PSD-ului. In plus, data fiind si amicitia cu Ponta, nu este exclus ca PSD sa-i dea pasaportu‘ si lui Teodorovici. Problema cea mai importanta nu este insa viitorul, social-democrat au ba, al lui Eugen Teodorovici, ci repercursiunile pe care le va avea de suportat Liviu Dragnea dupa ce acesta ii va obliga pe deputatii PSD sa revina la legile care dau split TVA si carburanti mai scumpi la toata lumea. O revenire care va umple pusculita Guvernului Tudose dar cu pretul readucerii pe buzele mediului de afaceri si ale tuturor romanilor numai ”urari de bine” la adresa celui care complica activitatea firmelor (ba chiar pune in pericol existenta celor mici) si scumpeste viata cetatenilor. Iar de aceasta data ”eroul negativ” nu va mai fi Tudose – initiatorul masurilor in fapt – ci Dragnea, cel care l-a calcat in picioare pe ”salvatorul” Teodorovici si a readus la viata contestatele legi. Iar cum este greu de crezut ca Teodorovici a sperat ca o va scoate la vopsea pe cont propriu, fara acceptul lui Dragnea, este mai mult decat rezonabil sa banuim ca modificarea legilor in comisie a fost din start doar o capcana gandita de Ponta pentru Dragnea.

author avatar
Simona Badulescu
400 afisari

1 COMENTARIU

  1. ROMANIA ESTE CAPTURATA IN URMA LOVITURII DE STAT DIN DEC 1989 DE CATRE PARTIDELE SI FORMATIUNILE POLITICE CE SUNT DE FAPT GRUPARI INFRACTIONALE DE CRIMA ORGANIZATA. AU FOST CONFISCATE-PRIVATIZATE DE CATRE BANDITI SI MAFIOTI TOATE; puterea politica, puterea publica, siguranta si apararea nationala, JUSTITIA. Au fost distruse componentele sistemului social; invatamant, sanatate, industria, agricultura, sistemul bancar, etc. Au fost instrainate bogatiile solului si subsolului. ASA A APARUT in Ro BURGHEZIA COMUNISTA CARE ESTE MULT MAI HIDOASA, NENOROCITA, ASUPRITOARE, ETC DECAT TOATE ORANDUIRILE SOCIALE TRAVERSATE DE CATRE POPORUL ROMAN DE-A LUNGUL ISTORIEI SALE ZBUCIUMATE.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger