AcasăNewsPonta: "Guvernul Ungureanu nu are legatura cu interesele Romaniei, ci cu interese...

Ponta: „Guvernul Ungureanu nu are legatura cu interesele Romaniei, ci cu interese externe”

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca mandatul Guvernului Ungureanu nu are legatura nici cu interesele tarii noastre, nici cu interesele de partid ale PDL, UNPR, UDMR, ci cu interese externe Romaniei, legate de transferul a ceea ce a mai ramas din resursele naturale in maini necunoscute.

Ponta a spus, duminica, intr-o conferinta de presa, ca exista o actiune „tot mai accentuata a Guvernului Ungureanu de instrainare din patrimoniul national a resurselor naturale si energetice”, social-democratul apreciind ca acesta este „lucrul cel mai grav”.  „In aceasta saptamana, trei actiuni consecutive faute in mod conspirativ care se practica daca esti seful unui serviciu de informatii au avut loc”, a spus Ponta.

El a precizat ca este vorba despre „vanzarea unui pachet de actiuni la Transelectrica cu 37 de milioane de euro, in conditiile in care 50 de milioane de euro sunt investiti doar pentru modernizarea unei singure statii de transformare (…); vanzarea rezervei nationale de cupru, una din cele mai mari din Europa, pentru o suma simbolica – s-a pornit de la 60, s-a ajuns la 200 de milioane – catre o companie a carei origine probabil doar SIE o cunoaste cu adevarat; descoperirea de catre presa a unor noi concesiuni privind exploatarea gazelor de sist”. „Urmeaza in mod sigur, pentru ca probabil ca acesta este mandatul Guvernului Ungureanu, vanzarea Hidroelectrica, Transgaz, Romgaz, Tarom, SNCFR, ce ne-a mai ramas de vandut”, a spus Ponta.

El a explicat ca, in aceste conditii, USL constata tot mai mult ca „mandatul Guvernului Ungureanu este un mandat care nu are legatura nici cu interesele Romaniei, si, se pare, nici cu interesele de partid ale PDL, UNPR, UDMR, ci are legatura cu interese externe Romaniei, si care trebuie sa se finalizeze in noiembrie, prin transferul a ceea ce a mai ramas din resursele naturale ale Romaniei in maini necunoscute pentru publicul larg”.

author avatar
Ciprian Purice
128 afisari

3 COMENTARII

  1. Nu cred ca poate fi salvata de acesti politicieni … Singura solutie este sa se alcatuiasca un nou guvern de oameni tineri care au idei si dorinta reala de a schimba tot sistemul din aceasta tara

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger