Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Ponta e gata sa anunte in ce proiect politic se va regasi

Ponta e gata sa anunte in ce proiect politic se va regasi

Autor:

Ultima zi a acestei saptamani pare sa marcheze un inceput de drum in cazul unui proiect politic caruia i se va dedica Victor Ponta.

 

victor ponta RICA 334x500 Ponta e gata sa anunte in ce proiect politic se va regasiCel putin asta rezulta din anuntul – de tip teaser – facut, sambata dupa-amiaza, de catre fostul premier, cel care deunazi spunea ca “in cateva zile” va da detalii in privinta noului proiect politic pe care il promitea pentru “toamna”.

“E momentul! Maine alaturi de Daniel si Sorin pornim Proiectul #altfel !!! La ora 17 la Sediul “Pro Romania” E momentul sa oprim criticatul si comentatul de pe margine – intram pe teren pentru ca este nevoie de o gandire pe termen lung in aceasta “Mlastina” care ne conduce acum!”, transmite Victor Ponta, pe pagina sa de Facebook, inainte de a face trimitere catre pagina Pro Romania. Unde regasim mentiunea ca, la ora si adresa in cauza, “deputatii Victor Ponta, Daniel Constantin si Sorin Cimpeanu vor sustine o conferinta de presa avand ca obiect lansarea unui nou proiect politic #altfel.”

“Pro Romania” este numele partidului lansat, la finele lunii mai, de catre Daniel Constantin, dupa ce fostul ministru nu a mai avut calitatea de co-presedinte al ALDE.


1 Comentariu la Ponta e gata sa anunte in ce proiect politic se va regasi

  1. elena

    Oferta completa: lucru part time. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre:blazar906@gmail.com


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!