Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Ponta, dupa audierea la DNA: Nu m-au intrebat de Dragnea, m-au intrebat de mine

Ponta, dupa audierea la DNA: Nu m-au intrebat de Dragnea, m-au intrebat de mine

Autor:

Fata de declaratiile facute la iesirea de la DNA, dupa cele peste 3 ore in care a fost audiat, deunazi, Victor Ponta a facut si alte precizari, de aceasta data la TV.

 

ponta Ponta, dupa audierea la DNA: Nu m au intrebat de Dragnea, m au intrebat de mineConcret, fostul premier a anuntat ca este un dosar deschis in 2014 si ca e prima oara in care a fost audiat in cauza respectiva. “Am fost audiat despre ce am facut eu, ca prim-ministru. Cum am adoptat hotarari de guvern, care era sistemul, cine venea cu avize si asa mai departe. Nu a fost usor sa explic, ca e un sistem complicat la Guvern. (…) Initial, parcursul de regula a unei hotarari, dupa care am ajuns la o anumita hotarare, (…) care facea obiectul dosarului (…) Are legatura cu o Hotarare de Guvern care a fost adoptata in 2013”, a detaliat Ponta.

Totodata, fostul sef al Guvernului a subliniat in doua randuri ca nu a fost intrebat de actualul sef al PSD-ului. “Nu m-au intrebat de Dragnea, m-au intrebat de mine”, a subliniat Ponta.

Fostul premier a mai vrut sa se stie ceva. “Povestea asta cu Ponta s-a dus sa-l dea in gat pe Dragnea. Nu l-am dat, domne, niciodata, ca daca chiar vreau sa-l dau… (…) am stat impreuna 5 ani. E un dosar din 2014”, a sustinut Ponta.

sursa foto: captura TVR1    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!