AcasăNewsPonta, dupa adoptarea motiunii de cenzura: Voi fi propunerea USL pentru conducerea...

Ponta, dupa adoptarea motiunii de cenzura: Voi fi propunerea USL pentru conducerea noului Guvern

Victor Ponta

Liderul PSD Victor Ponta a declarat, vineri, la scurt timp de la adoptarea in Parlament a motiunii de cenzura impotriva Cabinetului Ungureanu, ca „USL e dispusa sa-si asume responsabilitatea Guvernului pana la alegeri”. Totodata, Ponta a spus ca el va fi propunerea USL pentru conducerea acestui Executiv.

Victor Ponta

„In ciuda celui mai degradant moment din istoria democratiei de dupa ’89, in care un prim-ministru – si un Guvern– se agata de putere fara sa mai fie sprijinit de nimeni, dupa, repet, scene care mie-mi vor ramane imi vor ramane pentru totdeauna in minte si in inima – un deputat a venit in scaun special sa voteze motiunea – iar pe de alta parte un senator al Romaniei, doamna Placinta, a fost amenintata, in direct, cu dosare penale, in plenul Parlamentului, in ciuda unui sistem abuziv (…) uneori se face dreptate. Astazi s-a facut dreptate. Vreau sa le multumesc tuturor celor care au avut curajul necesar si demnitatea de a vota. Cred ca am facut un lucru bun pentru Romania deoarece sase luni mai devreme in care sa incepem drumul catre reconstrcutia Romania este foarte importanta”, a spus Ponta.

„USL e dispusa sa-si asume responsabilitatea Guvernului pana la alegeri. Eu, Victor Ponta, voi fi propunerea USL pentru a conduce acest Guvern”, a mai declarat liderul PSD.

Motiunea de cenzura „Opriti Guvernul santajabil. Asa nu, niciodata!”, depusa de USL impotriva Guvernului Ungureanu a trecut de Parlament. Executivul condus de Mihai Razvan Ungureanu a fost demis, vineri, la doar 78 de zile de la investire. Motiunea de cenzura a fost adoptata cu 235 de voturi “pentru”.

author avatar
Cristina Stefan
125 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger