AcasăNewsPonta, despre trimiterea in judecata a social-democratului Dragnea: "Este un dosar politic....

Ponta, despre trimiterea in judecata a social-democratului Dragnea: „Este un dosar politic. Ne asteptam la asta!”

Liderul PSD, Victor Ponta, nu s-a dezis de Dragnea si, la scurt timp dupa ce procurorii DNA au anuntat, luni, ca aceasta din urma a fost trimis in judecata in dosarul „Referendumului” a dat de inteles ca va continua sa-l sprijine pe vicepremier si ca e vorba despre un „dosar politic”.

Premierul a facut o serie de declaratii cu privire la decizia procurorilor. ” Este un dosar politic, facut in contra a 7, 4 mil de oameni care au votat la referendum. Ne asteptam la asta”, a sustinut Ponta.

Seful Executivului a reiterat faptul ca a vrut sa depuna marturie in dosarul in care Dragnea este acuzat ca, in calitatea sa de presedinte al Consiliului Judetean Teleorman, ar fi incercat sa influenteze oamenii sa iasa la vot, in asa fel incat sa se atinga pragul de 60 %, care ar fi garantat validarea scrutinului. „In  fata instantei o sa prezint refuzul procurorului care a anchetat cazul de a ne audia pe cei care stiam despre ce e vorba. Si eu am cerut oamenilor sa voteze la referendum (…) E o mare problema pentru viitorul democratic al Romaniei daca sa ceri oamenilor sa vina la vot e o infractiune”, a mai spus primul-ministru, subliniind o data in plus ca in acest caz ar fi vorba de „acuzatii suta la suta politice”.

Citeste: Vicepremierul Liviu Dragnea, trimis in judecata in dosarul “Referendumul”

Ponta a vrut sa puna o vorba buna pentru Dragnea la DNA

Liviu Dragnea, executat in tandem de Ponta si Basescu

118 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger