AcasăNewsPonta, despre Palada: a facut o mare prostie si va plati scump...

Ponta, despre Palada: a facut o mare prostie si va plati scump pentru asta

Incaierarea Palada-Gotiu de seara trecuta, din studioul unui post TV de stiri, continua sa iste comentarii.

Victor Ponta

Iar reactiilor pe care le-au exprimat inca de orele trecute mai multi actanti ai scenei politice (VEZI AICI) li se adauga si cea a fostului premier Ponta, in mandatul caruia, se stie, Mirel Palada a detinut functia de purtator de cuvant al Guvernului.

Fostul prim-ministru incepe prin a condamna violenta folosita ca raspuns la o problema si continua prin a-i spune – public, practic, avand in vedere ca e vorba de un mesaj postat pe o retea de socializare – sociologului implicat in scandalul de la TV – faptul ca a gresit. „Oricat de provocator sau de enervant este un adversar politic NU EXISTA NICIO SCUZA pentru a-ti rezolva o problema cu pumnii! Imi pare rau de Mirel Palada ( nu ma dezic acum de el ca om sau coleg intr-o perioada dificila) dar cred ca eu pot sa ii spun adevarul neplacut – a facut o mare prostie si va plati scump pentru asta . Asa cum il cunosc cred ca acum realizeaza cel mai bine acest lucru si il regreta – dar suntem toti responsabili pentru deciziile noastre gresite”, crede Ponta.

„Ar trebui sa isi dea singur un pumn „

foto: b1.ro

Mai mult, fostul premier considera ca discutia despre cazul de seara trecuta – cand senatorul Gotiu l-a acuzat pe Palada ca i-a dat un pumn,  in timpul unei pauze publicitare la postul B 1 TV- nu face altceva decat sa denatureze ochii si urechile romanilor de la un alt subiect care ar trebui sa le suscite atentia. „Si mai e ceva pentru care Mirel ar trebui sa isi dea singur un pumn – scandalul provocat de confruntarea lui cu Gotiu este un dar cazut din cer pentru toti cei care vor sa ingroape acum povestea, de o mie de ori mai sordida si mai periculoasa pentru societate, cu aventurile juridico-amoroase ale faimosului „Portocala” Negulescu si cu primele dovezi scrise si certe privind dosare penale mai falsificate si mai abuzive decat in anii ’50!” , mai scrie Victor Ponta, joi dupa-amiaza, pe Facebook.

208 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger